Kanker is geen ziekte, maar een symptoom

 

Het congres in München, dat in april 2008 plaatsvond, werd bijgewoond door tal van wetenschappelijke beroemdheden, waaronder prof. Hendrik Treugut, Dr. Achim Schuppert, Lothar Hirnese en vele andere gezondheidsexperts.

Zoals tijdens de bijeenkomst vele malen werd benadrukt, hebben ziekten, in overeenstemming met de veronderstellingen van psychosomatiek, geen betrekking op de aangetaste organen, maar onopgeloste mentale conflicten, die zich manifesteren door de zogenaamde symptomen.

Op deze manier overwint de psyche problemen die hij niet aankan, en geeft hij deze samen met alle negatieve emoties door aan het lichaam. Het gebeurt niet op een chaotische manier, want elk orgaan en elk deel van het lichaam is een bliksemafleider en een lade voor verschillende problemen die niet door de psyche zijn opgelost.

De organen kunnen deze ongunstige verschijnselen tot op zekere hoogte compenseren, of in de vorm van lichamelijke symptomen – een signaal dat een belangrijke kwestie moet worden opgelost.

Als u de symptomen probeert te negeren, het interne probleem onopgelost laat, of als de psychosomatische optie is uitgeput door het nemen van medicijnen of behandelingen, dan kunnen zich ernstiger aandoeningen ontwikkelen, waaronder kanker.

 

Herstel

 

Zoals benadrukt, is herstel mogelijk in elk stadium van kanker. Vanuit het oogpunt van psychosomatiek gaat het om het begrijpen van de oorzaak van ziek worden en het maken van een verschil. Wanneer dit gebeurt, kan de psyche het zelfs op het laatste moment overnemen.

Vanuit het oogpunt van academische geneeskunde zijn spontane remissies onverklaarbaar, in tegenstelling tot psychosomatiek. In het geval van kanker hebben we naast het leren kennen van de psychosomatische processen ook andere middelen tot onze beschikking.

Van de kant van de geneeskunde moet alles in het werk worden gesteld om de tijd te winnen die nodig is om mentale problemen op te lossen en blokkades op te heffen. Als de patiënt moet herstellen, moet hem psychologische zorg worden aangeboden.

Het verlengen van het leven heeft geen zin wanneer iemand stopt met lijden, maar wanneer hij de kans krijgt om echt te genezen. Dus waar kunt u meer te weten komen over al deze processen? Het is onder andere de moeite waard beveel het boek van Dr. Rudiger Dahlke  “Krankheit als Symbol”  aan – wat “Ziekte als symbool” betekent.

In dit boek heeft de auteur aan elke ziekte een psychosomatische basis toegekend […] Tijd winnen om patiënten de kans te geven de problemen die kanker veroorzaken op te lossen – dit is de hoofdtaak van psychosomatiek. Verrassend genoeg geeft pathologie een aanwijzing dat therapeuten die natuurlijke therapieën gebruiken bij deze taak kunnen helpen.

Het zijn pathologen die melden dat ze bij het zoeken naar de doodsoorzaak dode oude tumoren vonden waarvan de patiënten niets wisten en die helemaal niet de doodsoorzaak waren.

De tumor sterft door onvoldoende doorbloeding. Cellen van verschillende weefsels geven de zogenaamde angiogenese factoren, d.w.z. de groei van bloedvaten, die ervoor zorgen dat de bloedvaten in dit weefsel groeien.

Tumoren met een diameter van slechts een millimeter kunnen zich door diffusie voeden, maar de groei hangt af van hun vermogen om nabijgelegen bloedvaten ertoe te brengen bloed te leveren. hiervoor sturen tumoren angiogenese factoren die, opgevangen door verschillende receptoren, in de bloedvaten terechtkomen. Deze vormen op hun beurt de takken die de groeiende tumor voeden.

 

Tumoren

 

Bijna alle tumoren ontwikkelen dode gebieden terwijl ze groeien. Bij agressief groeiende tumoren is de aanvoer een belangrijk probleem. Dat is de reden waarom de meeste van hen tijdens hun vorming dicht bij necrose zijn, of ze dit proces nu kunnen oplossen of niet.

Jeanne Achterberg van de Universiteit van Texas, die veel gevallen van effectieve therapie heeft afgerond op basis van Carl Simonton-visualisatie, bewijst dat patiënten in staat zijn om individuele factoren van het bloedbeeld mentaal in de gewenste richting te veranderen.

Het feit van de invloed van mentale processen werd ook bevestigd in de afdeling Psycho neuro immunologie van deze universiteit. Daarom is het noodzakelijk om de afgifte van angiogenese factoren te visualiseren en ze mentaal te beïnvloeden in combinatie met het blokkeren van vasculaire receptoren.

Met NLP en de bijbehorende affirmaties is dit absoluut mogelijk. Kanker is de laatste schakel in deze keten en moet als symptoom worden beschouwd voor patiënten die tijd hebben om hun probleem op te lossen en de psychologische oorzaken van de ziekte te vinden.

Dan is herstel in de eigenlijke zin mogelijk. Het is echter een vergissing om kanker te behandelen zonder de oorzaak te vinden. Het wordt hoog tijd om een ​​nieuwe weg in te slaan.

 

Bron: Globaalinfo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.