GTB nieuws 31 juli 2022

Jul.31, 2022
GTB 645.

ONZE LEIDER IS NIET DE PEDOFIELENCLUB IN HET VATICAAN, MAAR DE SCHEPPER VAN ALLES WAT IS…..

Dus, kop op en zing uit volle borst. Wij zijn onszelf aan het bevrijden van een duizendjaren onderdrukking. EN HET GAAT GOED…!!!!!!!
HET GAAT ZELFS UITSTEKEND….

Zonder de boeren geen eten!Wij zijn door het slijk gehaald door de covid, wij zijn aangevallen op ons bestaan. En nu worden wij aangevallen via onze ruggengraat “De Boeren”
Ja, maar dat is een brug te ver….DAT MAAKT ONS NU WAKKER…!!!

Bedankt , schepper, dat je het zover hebt laten komen. Dat hadden wij nodig. Broodnodig.
Over de hele wereld worden nu de NEDERLANDSE BOEREN geroemd om hun durf, hun moed, hun stand vastigheid.
Het NEDERLANDSE VOLK wordt over de hele wereld geprezen, dat men boeren steunt en dat men de uprising, de opstand, tolereert en zelfs toe juicht.

De hakken in het zand, in de Nederlandse boeren grond. In de klei.
Dat hebben zij in den Haag niet verwacht. Die denken nog steeds het gaat wel over. Zij, de boeren worden wel moe van het gedoe.  DAAR HEBBEN ZIJ HET MIS.

Er komt steeds meer steun vanuit de bevolking. Zij, beste Rutte, WEF hondje dat je bent, een viezig klein verradertje, Zij laten zich niet meer belazeren. Zij hebben je door, met je gesmoes, dat je meer power nodig hebt om de WEF regels door te drukken.
En je geslijm, van zogenaamd met de boeren praten en dan in een stal gaan staan!
Daar hoor je thuis, tussen de mest, maar het zal moeilijk zij om die duivelse stank van je weg te smoren in de stank van de mest.

Nederland heeft je geroken en herkent…. en daarmee is het klaar….
De space forces zijn nu overal in de nacht leiders aan het arresteren. Stilletjes en stiekem, zoals jullie de laatste duizend jaar te werk zijn gegaan.

Het vermoeden is dat tegen het einde van de herfst het is gedaan.
Dan zit het er waarschijnlijk al op.
Dan heb jij, rutteboy, geen moer meer te zeggen. En dan draaien wij alles terug wat je de laatste tien jaar ons hebt aangedaan. Dan pakken wij ons geld terug. Dan is het afgelopen . Vroeger hakten wij de handen af van dieven… dat is onmenselijk, ophangen is beter….

Wij kijken naar de zon die langzaam opkomt en als je nog meer mest wilt hebben dan zullen wij nog meer mest strooien op de autobanen en op de stoepen van gemeente huizen…..Je zegt het maar…
de gierputten zijn vol. wij hebben er voor gespaard…..
Jouw grote vrienden vallen nu een voor een om, ieder op zijn eigen wijze.
Ja, voor ons komt de zon op en voor anderen zakt de zon voorgoed achter de horizon, maar dat hebben zij gewild en ook verdiend….
Gestikt in de stof…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.