GTB nieuws 1 augustus 2022

Aug. 1, 2022
GTB 646.

ERNSTIGE WAARSCHUWING AAN HET NEDERLANDSE VOLK.
NEEM NIET DE APENPOKKEN SPUIT, OF EEN BOOSTER SPUIT!!

Het brengt levensgevaar met zich. Meer dan 50.000 mensen in Europa zijn doodgegaan, door het krijgen van dat spuitje.
Meer dan 2,500.000 mensen in Europa hebben ernstige tot zeer ernstige bijwerkingen gekregen.
Pfizer, Moderna, Biontech, johnson en johnson alle vier hebben zij dezelfde shit in deze spuiten gedaan.

ALLE OVERHEDEN SCHREEUWEN ; DIE SPUITEN ZIJN VEILIG.!!!!!
Welnu, dat is een flagrante leugen!

Waarom schreeuwen deze overheden dat in koor.?
Wel, zij staan onder controle van een particuliere organisatie, de WEF, die op zijn beurt weer staat onder de particuliere organisatie van de NWO.

Rutte verklaarde dat hij nog niet de power had om alle WEF maatregelen direct in te voeren, daarom moest hij nog wachten, totdat hij wel die power kreeg…..( van wie??? Rutte ? Van Wie krijg je dan die power????)
Aan zulke dingen kun je zien, dat er een spel achter zit. Een spel, om U te onderwerpen aan deze particuliere clubs!!!!!!

 

Als u toch die spuit neemt , dan loopt U de kans op een aneurysma, een long embolie, een hartspier ziekte, Aids, Apenpokken, spike proteïne, mrna stuf, wat in Uw cellen dringt en uw dna veranderd, trombose, Tuberculose,
Dat u nanochips ingespoten krijgt waardoor U negatief gaat reageren op 5 G frequenties, U loopt de kans op verlamd te raken, eczeem te krijgen, vreselijke inwendige pijnen, gordelroos, spierziektes etc etc.

Ik zal niet 9 bladzijden afwijkingen hier beschrijven, 9 bladzijden, die Pfizer voor 75 jaar via het gerecht trachtte verborgen te houden. Dat is hen niet gelukt.
U verliest het recht op uitkering van uw levensverzekering, daar alle maatschappijen het vrijwillig nemen van een prik beschouwen als een poging tot zelfmoord…..
Wilt U nog meer. Is dit alleen al niet genoeg als waarschuwing.

Dus blijf uit de buurt van deze “veilige spuiten.” Als schreeuwt Rutte met zijn moordenaars bende nog zo hard. Vergeet niet dat zij als regering Ivermectine en Hydroxyglorocine hebben verboden te verstrekken aan patiënten. daardoor zijn vele doden gevallen.

Oh ja , laat U ook niet meer opsluiten, of een gevaarlijke doekje voor het gezicht dragen. Of een smerige met nanochips beklede teststaaf in de neus wrijven. Neem uw eigen oor wat staafjes mee, als het niet anders kan.
U bent een vrij mens. u bent nog steeds niet hun slaaf.

En bedenk, dat deze jongens niet lang meer op vrije voeten rondlopen, want zij gaan allemaal de bak in. DAT DUURT NIET LANG MEER.
DE KREET “ Rutte de bak in” zal door de straten klinken en door alle steden zal de echo klinken. “RUTTE DE BAK IN “

GTB.

 

Pfizer document 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.