GTB nieuws 3 augustus 2022

Aug. 3, 2022. 03/08/2022 = 17
GTB 648.

ADVIES AAN DE POLITIE EN ADVIES AAN DE PROTESTERS, DE BOEREN, DE NEDERLANDERS.

Ik ken de opleidingen van de politie niet, maar ondanks dat mijn familie verweven is met de politie, denk ik dat hun opleidingen niet van de hoogste kwaliteit zijn.
Als je de filmpjes ziet, hoe men op de vreedzame burgers en boeren inslaat met de wapenstok, getuigd dat niet van een goede opleiding.
Hun instructies blijken duidelijk, hun technieken zijn duidelijk, hun lafheid is ook duidelijk. Hun Gestapo methode van uitlokking van geweld zijn duidelijk en geven dat ook aan.

Misschien krijgen zij een zogenaamd kalmering pilletje, wat in feite een ongekende agressie oproept.
Mijn advies is aan de politie, kijk even de wetten na waaraan je je te houden hebt en weiger uitzonderlijk agressief gedrag. Denk na over waar je mee bezig bent en realiseer, dat je je eigen onschuldige volk, je vader, je moeder, je neef, je nicht, je oom en je tante met de wapenstok in elkaar aan het slaan bent, omdat een of andere pedofiel je opdracht geeft dat te doen. Een pedofiel of pedofielen, die binnenkort achter slot en grendel gezet gaat worden.
Meldt je ziek, meld je overspannen, meld je gewetensbezwaren en laat ze het voorlopig maar uitzoeken….Het is duidelijk, Uw Politie leiding deugd niet….
Het klopt niet….!!!! Dus bescherm u zelf en neem actie…..het is uw goed recht.

Advies aan de boeren . Laat je niet provoceren, laat je ook niet blokkeren. Laat de tractoren met sneeuwschuivers voorop gaan, zodat politie auto’ en politie busjes opzij geschoven kunnen worden, zonder ongelukken. zodat uw vreedzame demonstratie doorgang kan vinden. En als U protesteert per voet, dan neem een baseball knuppel mee, dan laat de politie het wel uit het hoofd U in elkaar te slaan met hun gummiknuppeltjes.

Dat blokkeert agressief gedrag van de politie, waardoor U voor hen een excuus creëert, dat zij niet kunnen optreden en een vreedzame demonstratie met hun gummiknuppels niet kunnen stoppen. Demonstratie is een grondrecht. En een of andere burgemeester kan die grondwetten niet weigeren. De Nederlandse mens heeft het recht om te demonsteren.

Punt uit. Zo eenvoudig is dat. En gaat de politie traangas gebruiken dan gebruiken jullie pepperspray, dat zet ze aan het denken.
U heeft het recht, ook dat is een grondrecht, om U te verdedigen, als U onterecht aangevallen wordt, door onder drugs staande politie mensen.

Denk eraan het is een spel van intimidatie van de burger door een politie staat in wording.
Daar ik tien jaar in de DDR, achter het ijzeren gordijn, zakelijk actief ben geweest, kan ik zeggen dat onze Overheid de handelswijze van een onderdrukkingsstaat momenteel kopieert en hanteert.

En dat moet ten alle tijden vermeden worden.

DE NEDERLANDER HEEFT HET RECHT ZICH TE VERZETTEN TEGEN ONRECHT….
OF HET NU POLITIE IS OF POLITICI OF DE OVERHEID IN HET ALGEMEEN, DAT MAAKT NIET UIT.
OP DIT MOMENT ZIJN ZIJ VAN LOTJE GETIKT EN VRAGEN LANDELIJK ZELF OM EEN CORRECTIE DOOR HET VOLK……
WIJ ZIJN DE NEDERLANDSE VLAG…. WIJ ZIJN NEDERLAND….
DE HELE WERELD IS ONZE GETUIGE….

 

IMG_8022

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.