GTB nieuws 4 augustus 2022

 

Aug. 4, 2022
GTB 649

DE WERELD ONTSNAPT AAN EEN DOOR DE CABAL GEORGANISEERDE ATOOM OORLOG VAN WEST TEGEN OOST.

Ja, het kwam er bijna. Na Noord Korea, na de Ukraine was het ze, de Cabal, nu bijna gelukt, de zaak te doen ontbranden in Taiwan.
De Cabal had Nancy Pelosi, de derde in powerline van de USA, naar Taiwan gestuurd om daar officieel de beveiliging van Taiwan t.o.v. China te bespreken, om China verder te provoceren.

China had serieus aan Biden laten weten, dat zij dat absoluut niet zouden accepteren, zij verboden Pelosi te laten landen. Zij zouden haar plane voor de landing vernietigen. Iets wat niet acceptabel is voor de USA.
De USA nucleaire forces werden preventief in staat van paraatheid gebracht, terwijl de China atoom forces tevens de hoogste graad van paraatheid kregen over heel China.

Bij binnen vliegen van Pelosi in Taiwan stegen drie Chinese topfighters op om de plane van Pelosi neer te halen. Daarop stegen van een USA nucleair vliegdekschip battle groep 4 fighters op om de drie Chinese vliegtuigen afteschieten. Wat op zichzelf een eerste oorlogsdaad zou zijn tegen China.

 

Trump

President Trump belde een paar minuten voor de confrontatie met Xi Ping en vertelde dat Biden op de intensive care lag en dat Pelosi, niet de echte Pelosi was, maar een dubbelgangster zonder enige macht om te onderhandelen. Hij vertelde Xi Ping dat het geheel opgelost zou worden op een andere manier en dat hij orders had gegeven aan de 4 fighters af te draaien en terug te keren. Xi Ping accepteerde deze uitleg en riep zijn drie fighters terug. Dit is wat bekend gegeven werd via een wel ingelichte bron rond Trump.

Daarop landde de dubbelgangster van Pelosi in Taiwan. Zonder verdere interruptie.
Wij vernemen nog hoe het ver gaat lopen, maar dit is een direct ingrijpen in de Biden administratie door de Q forces/spaceforces via Trump.

Ook loopt de figuur Biden nu vast, daar de drie dubbelgangers bekend zijn gemaakt in de hoogste regionen. ( Zover ons verteld is, is De originele Biden twee jaar geleden via een militair Tribunaal ter dood gebracht.)
De maskers zijn af en het END-SPEL is in volle gang.

De wereld gezondheidsraad heeft gisteren geĆ«ist dat alle corona injectie stoffen uit de markt genomen moet worden, gezien de 40.000 officieel geregistreerde doden in Europa, gedaan door drie originele wettelijke instanties in Europa…. usance is 50 doden, waarna marktverbod.

DE NETTEN SLUITEN ZICH…. EN LAAT DE REGERINGEN MAAR SCHREEUWEN ALSOF ER NIETS AAN DE HAND IS…..
TREKT U ZICH ER MAAR NIETS VAN AAN…. HOLLE VATEN KLINKEN HET HARDST.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.