GTB 5 nieuws augustus 2022

Aug 5, 2022
GTB 651.

VERDERE WAARHEDEN KOMEN NAAR BOVEN. DE STROOM IS NIET TE STOPPEN.

Zoals reeds gezegd, de echte Biden is twee jaar geleden door een super geheim militair tribunaal veroordeeld tot de dood, waarna dit vonnis ook direct uitgevoerd werd. Maar ten einde de Cabal te misleiden werden drie toneelspelers ingezet, om Biden direct te vervangen en te spelen.

James Wood, John Kerry en Arthur Robinson. Zij hebben het uitstekend volgehouden voor het oog van de wereld. De grote Meute, moest zien waartoe het cabal regiem zou leiden. Zodat zij zich zouden afkeren van de democraten. Dit met het einddoel een burgeroorlog in de USA te voorkomen.

( Intern denk ik niet dat dat een probleem zou zijn geweest, temeer vast gesteld werd door het leger via een elektronisch, in het geheim ingebracht watermerk op alle stembiljetten, dat Trump met een landslide in alle 50 staten ( geen een uitgezonderd) had gewonnen met gemiddeld 80 procent van de uitgebrachte stemmen.) – natuurlijk werd daardoor ook het hele frauderende gezelschap in de States en vooral daarbuiten vastgelegd.

Maar daarvoor heeft men de komedie niet doorgevoerd. De Echte reden, volgens mij, was het cabal regiem in alle landen bloot te leggen. u heeft gezien dat bijna op een enkeling na, alle regeringen fanatiek de orders van de Cabal ( lees WHO) ( lees WEF- Klaus Schwab) uitvoerden , diegenen die dat weigerden ( en dat waren drie regeringsleiders in Afrika) werden afgemaakt.

Zie hoe Rutte met zijn kornuiten tekeer is gegaan ten opzichte van een experimentele injectie. Hoe zij de bevolking voorlogen over de vreselijk gevaarlijke corona. Hoe zij dat bewust een A status gaven, zodat zij allerlei onderdrukkende maatregelen konden nemen, hen opgelegd door Klaus Schwab van de WEF, die zij zogenaamd niet kenden. Kijk naar de samenklontering van de zogenaamde oppositie, welke toen in het zadel zat.

Ik hoef dat niet allemaal te benoemen. U heeft het zelf moeten ondergaan. De grenzeloze belazerde4ij en misleiding. Zelfs nu nog…

EN DAT GING IN ALLE LANDEN ZO. DAARMEDE KWAM DE EVIL NAAR BUITEN, DIE DE BEVOLKINGEN NIET ZAGEN, OMDAT ZIJ GERAFFINEERD Psychologisch BELAZERD WERDEN..
Wel nu, dat ligt nu allemaal bloot. Alle gesprekken zijn opgenomen, alle handelingen en achterkamertjes gesjoemel, belazerderij en misleiding is vast gelegd en recorded.

Dat was uiteindelijk het doel van de White hats/ Q forces en space command omdat bloot te leggen. Zij waren namelijk al in bezit van de 7 Servers op de wereld, waar alle data werden opgeslagen, genaamd Grumpy, Sneezy, Dopey, Happy, Sleepy, Queen en Dashful.( de 7 dwergen van Sneeuwwitje)

De Bidenspeler ligt nu op de intensive care, Kamela Harris zou hem opvolgen maar mag niet, want zij is niet geboren in de USA en Nancy Pelosi is mentaal niet in staat als nr. 3.

TRUMP LIGT NU VOOR DE HAND ALS OPVOLGER, DOCH WIJ MOETEN WACHTEN OP DE LAATSTE AKTE, DE BELOOFDE FAKE INVASIAN VAN UFO’s…..

Dat kan er nog in zitten…..

GTB.

 

Wie is GTB

Aug. 5, 2022
GTB 650.

IETS VAN WAARDE OVER GTB.

GTB IS 81 jaar, en verblijft per jaar voor de helft in Europa en de helft tussen Amerika
Hij luisterde al met 14 jaar ademloos elke middag naar de radio berichten van GBJ Hilterman, die “de toestand in de wereld” besprak, na het middag nieuws. Hij was altijd verslaafd aan nieuws en dat is hij nog steeds.

Als 17 jarige beklom hij al de Havelekar en bezocht met een brommer Insbruck, Munchen, Frankfurt, Basel. Met 18 jaar liftte hij naar Parijs, Brussel, Rome, de Riviera, Bern en bezocht de catacomben van het Vaticaan. Waar hij de immense rijkdommen van de RK Kerk kon zien en er kotsmisselijk van werd.

Zijn diensttijd bracht hij door in Suriname, nam deel aan vaarpatrouilles en looppatrouilles in de jungle, tot aan de Braziliaanse grens toe.

Hij sprak 5 talen en bezocht tot nu toe 46 landen. Werkte na zijn diensttijd als directie assistent 1,5 jaar in Duitsland, waar hij als practicant bij 5 bedrijven van hulpje tot in de directiekamer de fabriek processen bestudeerde.

Voor die tijd was hij werkzaam als chef bordenwasser in een restaurant in Stockholm voor een maand of 3.
Verder werd hij chef technische dienst bij een internationale machine handel. En maakte tien jaar lang reizen achter het ijzeren gordijn en leerde verschillende dictaturen kennen. En bezocht praktisch alle machinebouw fabrieken, vooral in de DDR en had ontelbare vergaderingen met directies van deze bedrijven, tot en met ministers toe en ambassadeurs.

Toen hij 37 jaar was vertrok hij naar midden Amerika om als hoofd administrateur bij de grootste garage van het Caraïbisch gebied in dienst te treden. Jaren later werd hij manager van een aantal financiële offshore bedrijven en gooide met 55 jaar de handdoek in de ring.

Hij bezocht de USA tientallen keren en reisde tot de boomgrens in Canada.
Verder ook midden en zuid Amerika.
Sinds een jaar of dertig is hij een vrij mens en volgt de politiek intensief., waarbij hij pendelt tussen Europa en Amerika.

De laatste 5 jaar concentreert hij zich 8 uur per dag op de politieke ontwikkeling van verschillende landen, bekijkt de proces vorming en analyseert. De Q groep ontdekte hij vanaf het moment dat deze zich bloot gaven via het internet in november 2017. Hij was een ufoloog en gaf voor privé groepen lezingen. Haalt zijn informatie uit diverse internationale bronnen en analyseert en combineert de berichtgeving.

Hij adviseert eenieder zelf onderzoek te doen naar de echte waarheid, teneinde deze waarheid zelf te ontdekken en daardoor zich een mening te vormen….
Zelf onderzoek is de beste manier…. de tools heeft men U via het internet aangereikt, alleen U moet het zelf doen en de tijd daarvoor hebben of vrij maken.

Hij was ook amateur astronoom en bezocht diverse observatoria in een aantal landen, had een sterrenkijker ( Meade 12,5 duim spiegel met automatische correctie en equatoriale opstelling.) op het dak van een tuinhuisje gemonteerd. Heeft 5 Ufo’s waargenomen in drie verschillende landen.

Hij is nog steeds gezond en hoopt dat voorlopig ook te blijven.
Liet zich absoluut niet inenten en zijn hele familie niet…..

Wilt U zijn berichten volgen en met een gezonde korrel zout lezen dan nodigt hij U uit tot volger op Telegram
t.me/Gerrit_brendel

 

Een gedachte over “GTB nieuws 5 augustus 2022”
  1. Hartelijk dank voor uw artikels, ik lees deze zeer regelmatig. Maar nu, met alle idioterie wat er
    plaatsvindt begrijp ik iets niet. Biden is dus al twee jaar geleden gevonnist en drie toneelspelers doen zich voor als hem. Maar……, dat weet de Cabal toch ook? Die kan toch hierin niet misleid worden? Zij zitten er zelf in! Misschien ben ik een beetje dom? Of is de zin wat ongelukkig gesteld? Enfin, we gaan het zien wat de ufo’s betreft. Mensen kunnen ook hierin misleid worden als deze van de duistere kant zijn. N.B.: Ik heb ook nog steeds moeite met dan kloongedoe. Zo wezensvreemd voor mij. Verder, wat een ongelooflijke levenservaring op heel veel gebied heb je opgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.