GTB nieuws 6 augustus 2022

Aug. 6, 2022
GTB 653.

BESTE REGERING, BEZINT VOOR GIJ BEGINT….
DE TIJD IS RIJP VOOR JULLIE OM ECHT NA TE GAAN DENKEN….

IEDEREEN HEEFT GELEERD in Nederland dat de NRA ( National Rifle Association) in de USA een zeer machtige organisatie is, die zorgt dat iedereen een wapen mag hebben als hij dat wil. Er is door die “arme” politici niet tegen op te boksen…

Welnu, dat is een grote leugen. De Amerikanen hebben in hun grondwet, in de second amendement het recht voor altijd wapens te dragen. Daardoor vallen er in de USA ook 10x zoveel doden door wapens. Waarom, welnu omdat zij wapens hebben….MAAR HET LIGT NIET AAN DE WAPENS, DIE SCHIETEN NIET VANZELF.  Het ligt aan de mensen, die de trekker overhalen.

DE AMERIKANEN HEBBEN WAPENS EN MOGEN DIE DRAGEN, VOOR HET GEVAL DAT EEN GOUVERNEMENT IS ONTSTAAN, DIE VAN AMERIKA EEN DICTATUUR WIL MAKEN. EEN GOUVERNEMENT WAT HUN VOLK WIL ONDERDRUKKEN. daarom is wapen dragen in de grondwet opgenomen.!,!!!!! En dat is heilig….

In 2020 zijn er in de states 20.000 mensen om het leven gekomen door wapens, halen wij daar de ongelukken af dan blijven er ca. 15000
over, net zoveel als wij verkeersdoden hebben tenminste als je die 600 doden per jaar x 20 doet, om gelijke aantallen van bevolking te hebben.

Maar wij verbieden ook geen auto’s op de weg.
Dus Biden moet zijn bevolking voorzichtig behandelen anders grijpen 340.miljoen naar hun wapens.
Maar nu Nederland, meneer Rutte, als wij wapens zouden hebben zou je het wel uit je hoofd laten om de maatregelen te nemen die je genomen hebt of dreigt te nemen.

Al zet je het leger in, dan maakt dat geen indruk. Je totale leger is met marine, marechaussee en politie en reservisten ca. 150.000. Mensen.
Welnu, wij met ons volk zijn met 17.500.000 mensen . Dat is bijna 1 tegen 120…. wij zouden geen wapens nodig hebben. Vooropgesteld dat die 150.000 hun eigen volk zou willen aanvallen, dat is op zich al zeer twijfelachtig. Laat staan op hun eigen volk zou willen schieten….

Kijk een knuppeltje met een drug pilletje dat wil af en toe nog wel…..maar dan heb je het ook gehad. En als je in de geschiedenis kijkt dan lossen wij zulke dingen anders op. Omdat wij toch hoofdzakelijk boeren zijn nemen wij gewoon harken, schoppen, grepen, zeisen, pieken en stokken of zelfs hier en daar een honkbalclub mee.

Dat zijn onze wapens…. dat is waar je mee te maken krijgt als jullie club ons gaat aanvallen, begrijp je dat…?????
Maar weest gerust zover zal het echt niet komen hoor, wij leggen eerst de boel maar eens plat, helemaal plat….platter dan plat. ZOALS DE DOKWERKERS VROEGER….

Dat zal genoeg zijn….. dus ga niet verder smoezen over grond, corona, en gifspuiten etc.

DENK DAAR MAAR EENS OVER NA , RUTTEBOY….!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.