GTB nieuws 6 augustus 2022

 

Aug.6, 2022
GTB 652.

DE BRUTALITEIT VAN EEN DICTATORIALE STAAT IN WORDING, TENMINSTE ALS DIT ZO DOOR GAAT…!!!!!!

Afgezien van de mogelijkheid dat wij, als volk, door frequentie straling misschien rustig gehouden worden, of door tranquilizers en verdere kalmerende stoffen, die eventueel in het drinkwater gedaan worden, om ons kalm te houden, moeten wij ons toch gedachten maken wat er eigenlijk aan het gebeuren is. Lacht U niet over deze veronderstelling.!!!

In Duitsland is dat al gedeeltelijk gebeurd en hebben Amerikaanse special forces een aantal water mannen gearresteerd over heel Duitsland, die zulke stoffen al hadden klaar staan om in het drinkwater te mengen. Dus in hoeverre dat gebeurd is en of dat gebeurd is , is moeilijk te controleren.

DENK EENS OVER….HET NAVOLGENDE …NA.;
Waar haalt het kabinet de brutaliteit vandaan om het Nederlandse volk stiekem een programma op te dringen van het WEF., zonder het Nederlandse volk of zijn wettige vertegenwoordigingen te vragen of zij het wel goed vinden zo’n programma opgelegd te krijgen.

Waar haalt Rutte het recht vandaan om dat te doen. Zonder consultatie, zonder referendum, zonder het akkoord te krijgen van het volk.
Dat is toch een flagrante schending van de Democratie..!!!!!!!

Het kabinet legt systematisch maatregelen op, samen met andere regeringspartijen in het buitenland van andere regeringen, die beschreven staan in een door het WEF opgelegde draaiboek.

Waar officieel niets van bekend is gemaakt aan het volk.
Waarom niet, waarom mogen wij niet weten wat men van plan is ons, het volk, op te leggen.
Men eist gehoorzaamheid, men verbiedt van alles en nog wat, men schendt de grondrechten van het volk…EN DAT ALLEEN OMDAT RUTTE MET ZIJN CLUB DAT WIL, OF OMDAT HIJ AFGEPERST WORDT OF OMDAT HIJ MISSCHIEN IS OMGEKOCHT…..

Waarom meneer Rutte. Waarom jaagt U de boeren de stuipen op het lijf.
Waarom sluit U gezonde mensen zomaar op, die gezond zijn.
Je gaat toch niet zeggen omdat ze anders misschien ziek worden…????

De regering zet gezonde mensen in quarantaine, want anders lopen zij de kans ziek te worden en dan moeten zij in quarantaine gezet worden…????

WAT VOOR EEN ZIEKE REDENATIE IS DAT…., WAAR KOMT DAT VANDAAN…???? Dat is regelrechte onderdrukking.!!!!! DAT IS ZOT..!!!!

Waarom moeten de boeren hun grond inleveren, om de stikstof te verminderen, terwijl satelliet foto’s aan tonen dat zij geen stikstof produceren maar dat de grote industrieën dat wel doen…

WAT ZIJN DAT VOOR EEN ZIEKE GEDACHTEN…..
DAT IS ZO ABNORMAAL EN STUPIDE ALS HET MAAR ZIJN KAN….
ALS JE GROND NODIG HEBT OM TE BOUWEN DAT ZET DIE POLDERS , DIE ONDERWATER STAAN, MAAR WEER ZONDER WATER EN BOUW DAAROP.

Het zijn allemaal smoesjes Rutte, je legt dat op omdat dat in het draaiboek staat van een particuliere organisatie. HET WEF EN DE NWO.

Luister Rutte…. Het Nederlandse volk wil dat niet..!!!!
Het Nederlandse volk wil geen spuiten meer, geen boeren treiterijen., GEEN WEF EN GEEN NWO EN GEEN UKRAINE..!!!!!!

Stop daarmee…!,, Anders stoppen wij jou…!!!!!

GTB..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.