No farmer, No food!!

 

Ik ben zo blij dat ik al heel snel ontwaakte toen de corona waanzin begon.. En zag dat kabinet en de wereld agenda2030 aan het uitvoeren is en nu dus de boeren aan de beurt zijn dat ze door het kabinet moeten verdwijnen, maar wij dat dus niet pikken want zonder de boeren heeft niemand eten

Heb al vele acties gedaan om de boeren te steunen en als je dan op het viaduct staat en er dan mensen die hun middelvinger opsteken, echt triest en hun echt totaal niet door hebben wat er gaande is en de spandoeken die we op vele plekken ophangen dat ook weer worden verwijderd net als de vlaggen die we ophangen..

People in 1940s Germany didn’t realize they’d been brainwashed by the media and government either

Andere spandoeken wat je op plekken hangt worden weggehaald en waarom ze geven aan dat het gevaarlijk zou zijn.. En andere spandoeken over wie is de bob, of spandoeken dat de scholen zijn begonnen ect dat mag wel… De wereld op zijn kop letterlijk

Ze willen gewoonweg niet dat meer mensen ontwaken en zien wat er daadwerkelijk aan de hand is!!!

Vele gemeentes werken dus ook mee met de criminele cabal en laten de vlaggen ect weghalen.. Doordat hun ook mee blijven werken met de criminele cabal zullen hun ook allen opgeruimd gaan worden en ook voor het tribunaal terecht komen net als kabinet en artsen ect..

Mensen die zo tegen de boeren zijn mogen van mij zonder eten te komen zitten, want die willen zeker de hongersnood meemaken….  en dat soort mensen blijven ook de spuiten halen en maken ons zwart en zien ons als wappies..

 

Wappies zijn gewoon mensen die zelf kunnen nadenken en niet alles aannemen van de criminele kabinet!!

 

Het einde in gelukkig in zicht en wij samen met de boeren winnen van de criminele kabinet!!

Wees voorbereid op stroomuitval en overal chaos.. Tijdelijk geen internet..

Via de satelliet kun je wel gebruik maken van de app signal! Dus heb altijd je batterij van je tel goed opgeladen.. Stroom zal niet al te lang uit zijn vanwege we verplicht voor de tv moeten zitten en moeten we onder ogen zien wat elites op hun geweten hebben op de mensheid!!

 

Mensen denk eens na en denk met je hart!!! Geen boer betekend geen voer meer voor niemand meer!!!!  Want straks zijn de gewone burgers aan de beurt!! Agenda2030 zoek dat maar eens op wat hun verdere plannen zouden zijn als de boeren niet opstonden!!!

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries
Een gedachte over “No farmer, No food!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.