GTB nieuws 8 augustus 2022

Aug. 8, 2022
GTB 654.

HET NEDERLANDSE VOLK DENKT NA…; WAAROM NEGEERD HET KABINET DE WAARHEDEN VAN CORONA, DIE WIJ KENNEN ? WAAROM?????

Waarom negeert het Kabinet het onomstotelijk bewezen vaste bewijs, dat de PCR test niet deugd….?
De uitvinder heeft dat zelfs verklaard voordat hij vermoord werd. Wetenschappers hebben vastgesteld dat de wattenstaafjes van de PCR test gedompeld zijn in een gif, wat 200 x de hoeveelheid is die wettelijk is toegestaan.

Verder is wetenschappelijk bewezen dat de staafjes nano transistors bevatten, die in de slijmhuid gewreven worden. Ook is wetenschappelijk vastgesteld dat er graphene oxyde in de wattenstaafjes zit…

(DUS U MOET WEIGEREN EEN PCR TEST TE ONDERGAAN, NEEM U EIGEN WATTENSTAAFJES MEE, DIE KUNNEN OOK SLIJM AFNEMEN IN DE WANG, WAT RUIM VOLDOENDE IS..) tenminste als U akkoord gaat met de wetenschap, dat hiermede, net zoals de PCR, uw DNA vastgesteld wordt en in Israëlische Databanken wordt opgeslagen, voor toekomstige persoonsbepaling en registratie. Ook dat wordt allemaal door het Kabinet genegeerd en zij weten dat donders goed, net zoals wij.

Verder negeert het Kabinet, dat alle vier producenten van de corona injectie stoffen MRNA bevatten, die in Uw genen dringen en Uw DNA kunnen veranderen.

Ook negeren zij het feit, dat er overal graphene Oxyde in zit. En dat verder alle andere reeds bekende smerige stoffen aan de injecties zijn toegevoegd, zoals AIDS, Apenpokken, menselijke babycellen, Tuberculoze (TB), bloedklonteringsstoffen , spike proteïne en zelfs polio bacteriën.

Zij weten en kennen ook de verdere 9 bladzijden, vol geschreven door Big Pharma met door hen vastgestelde bijwerkingen van verdere complicaties, die kunnen optreden.

MAAR DAT WORDT ALLEMAAL VOLLEDIG GENEGEERD.

Ook genegeerd wordt de aneurysma, hersen infarcten, hartspierziektes, hartverlammingen, tromboses etc. etc.
Zij negeren de plotselinge oversterfte, die nu ontstaat— niemand schijn de correlatie te willen zien met de injecties. Staats gegevens worden weggehouden. Of publicatie wordt geweigerd.

Ook de godsgruwelijke betalingen aan ziekenhuizen ( omkoperij) wordt totaal genegeerd.
VRAAG ; HEBBEN WIJ TE MAKEN MET EEN KABINET VAN DEBIELEN OF IS EN WORDT HET TOTALE KABINET AFGEPERST, GEBLACKMAILED., OF ZIJN ZIJ MASSAAL OMGEKOCHT, ZOALS DE DRIE LANDEN IN AFRICA, WAARVAN DE PRESIDENTEN GEWEIGERD HEBBEN DEZELFDE MAATREGELEN TE NEMEN ALS DIE BIJ ONS GENOMEN ZIJN.

Dit hebben zij naar eer en geweten geweigerd, ondanks de aangeboden , door hen aan het publiek bekend gemaakte sommen van 600 tot 900 miljoen dollar…
Zouden de andere landen het allemaal gratis doen????
Dat ligt echter niet voor de hand.

Het duurt echter niet lang meer, dan weten wij dat, dan krijgen wij antwoord op alle logische vragen die wij hebben….
Nog Eventjes…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.