GTB nieuws 9 augustus 2022

Aug. 9, 2022. 9/8=17
GTB 655.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD.
DE WERELD STAAT OP DIT MOMENT VOOR GIGA OMWENTELINGEN.
QUA STRUCTUUR, QUA TECHNIEK EN SPIRITUEEL.

Allereerst de mededeling, dat B.F. met vakantie is voor drie weken en dat zijn eerste berichten weer op 22 Augustus zullen verschijnen.
Verder heeft hij wat schriftelijke berichten in die tijdspanne voorbereid….
Zowel hij als ik weten dat wij op het punt staan overspoeld te worden met echte waarheden en niet de zogenaamde waarheden van de media, waar wij aan gewend zijn.. Reeds in de eind zeventiger jaren wist ik al, dat de berichtgevingen centraal gemanipuleerd werden en nog worden.

Waar ik werkte rolde al om half acht via de telex de officiële berichtgeving van die dag binnen via Reuter.
Dit nieuws werd inclusief de schrijffouten en spellingsfouten woordelijk en exact door gegeven en smiddags via radio, TV en kranten en het werd exact gereproduceerd. Allemaal een pot nat. Halve waarheden en de verdraaide info die de hele wereld overgingen in allerlei talen…..

De echte ontwikkelingen werden weggehouden. Maar dat gaat stoppen en wij krijgen binnenkort de echte waarheden over ons heen gegoten.

WIJ ZIJN HEDEN INSTAAT, DOOR GENETISCHE VERANDERING, ONS LEVEN TE VERLENGEN, VRIJ TE MAKEN VAN ZIEKTES. Wij kunnen van een kip, door genetische manipulatie, een Tyrosaurus maken van een paar duizend kilo.

OOK TECHNISCHE “wonderen” of “uitvindingen” zullen bekend gemaakt worden. Het zal U niet verwonderen dat de Spaceforces al sinds President Eisenhouwer zijn opgericht in de jaren vijftig van de vorige eeuw, toen hij de eerste overeenkomsten sloot met een groep extra terrestrials.

De Duitsers waren al sinds de jaren dertig onder strengste geheimhouding verbindingen aangegaan met Alien groepen uit het heelal en bouwden toen al ufo’s ( vliegende schijven, met antizwaartekracht machines en aandrijvingen, die wij nog steeds niet begrijpen.)

Ook hun straalwapens waren onbekende alien technologie
Ook bestond er al gratis onbeperkte elektriciteit uit de quantum vacuüm.
Deze technologieën zullen worden vrij gegeven en de wereld gaat daardoor een gigantische omwenteling tegemoet. Woestijnen worden weer bossen en de armoe verdwijnt.

Er zijn groepen, de Cabal, De Illuminati, de jezuïeten, de vrij metselaars, en nog anderen, die op dit moment de macht hebben en die kostte wat het kost willen behouden en deze grote ontwikkelingen proberen tegen te houden en daarom ook plannen hebben ontwikkeld om de bevolking terug te brengen naar 500 miljoen ipv 8 miljard.

Dat willen zij bereiken door atoom oorlogen te creëren, inentingscampagnes, ( ook de vruchtbaarheid van de bevolking omlaag te brengen), food manipulatie ( kunstmatig voedsel) —- ( GTB; daarom is Rutte bezig de boeren al een tiental jaren om zeep te helpen) net zoals in meer landen aan het gebeuren is met de voedsel productie,.

HET ZAL DIE GROEPEN NIET LUKKEN. WIJ, AARDMENSEN, HEBBEN OOK DE ONDERSTEUNING VAN ONS WELGEZINDE EXTRA TERRESTRIAL BEVOLKINGEN, DIE ONS AL DUIZENDEN JAREN IN DE GATEN HOUDEN EN BESTUDEREN.
ZIJ STAAN ACHTER ONS. ZIJ HELPEN ONS DIT SCUM , want dat is het te verwijderen.

Die strijd is al tientallen jaren aan de gang…..en verloopt tot nu toe nog steeds in ons voordeel… Sluit U aan bij het verzet, bij de burgerlijke ongehoorzaamheid en de strijd van de boeren, onze levensader…..!!!!!!! Tegen deze kwaadaardige regering…..!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.