GTB nieuws 10 augustus 2022 : Inleiding van het volksproces van dr. Fuellmich

Aug.10, 2022
GTB 657

VERTALING VAN DE INLEIDING VAN HET VOLKSPROCES VAN DR. FUELLMICH.
Part 1 /2

Goedenavond.
Het is mijn plezier om als lid van een internationale groep van advocaten., en aanklagers , die vele maanden gepraat hebben over de navolgende zaak. Deze zaak, die gaat over de meest verschrikkelijke misdaden op wereld schaal, die gepleegd zijn met betrekking tot de corona zaak.

De zaak lijkt gecompliceerd, maar als je alle details bestudeerd en deze puzzelstukjes bij elkaar legt, welke opgepakt zijn door deze experts dan kom je tot een conclusie, dat het geheel bestaat uit 4 componenten.
1. Er is geen corona pandemie, maar een PCR test plandemie, gevoed door een psychologisch plan, ontworpen om over de hele wereld angst te zaaien onder het publiek. Voorafgaand hieraan was de schweinflue, welke ontworpen was door een groep van rijke psychopaten en sociopats, die wereld haten en niet is over gevoel beschikken, maar met de bedoeling de wereld onder hun volledige controle te brengen. Daarbij maken zij gebruik van de media, waarvan zij eigenaar zijn, en de gouvernementen om propaganda te maken 24/7.

2. De corona zelf is makkelijk te genezen met bestaande medicijnen en vitamine C, Ivermectine en HydroxyChloroqine. Maar al deze echte middelen werden verboden en verbannen ten einde iedereen te kunnen inenten met een in hoge mate gevaarlijke en soms dodelijke, onvoldoende gecontroleerde experimentele injectie stoffen.

3.Dezellfde mensen hebben de Schweinflue gecreëerd die 12 jaar geleden bewust gelanceerd werd als pandemie, maar achteraf bleek het een milde flue te zijn.
Toen veranderden zij de regels met betrekking tot wat een pandemie mocht zijn.
Daarna creëerden zij de corona pandemie,

De Schweinflue was hun eerste poging een echte pandemie te creëren..
Deze dingen werden gecreëerd om de aandacht af te leiden van hun financiële criminele activiteiten, welke ook gebuikt werden om de aandacht afte leiden van de zware frauduleuze criminele activiteiten bij de Lehman Brothers catastrofe…

Hadden wij een beter kijk genomen op deze activiteiten in plaats van de gouvermentele verklaringen, dan hadden wij ontdekt dat deze groep ons al voor tientallen jaren aan het bestelen en plunderen was en hadden wij gezien en ontdekt, dat onze gouvernementen, niet meer onze gouvernementen zijn , maar overgenomen zijn door de andere zijde, de WEF, die al sinds 1992 hun eigen leiders aan het creëren was, om onze regeringen te leiden. Een van de eerste leerlingen waren Merkel en Bill Gates. en ook de regering zelf die profiteerde hevig van deze criminele activiteiten.

4. Wij willen onze leden van de jury laten zien dat hun uiteindelijke doel is complete controle te krijgen over ons allemaal.
Dat willen zij bereiken, door al onze zaken, grotere en kleinere, hotels en restaurants, het midden en klein bedrijf etc. te vernietigen. Zodat alles overgenomen kan worden door Amazon en andere grote companies. Daarbij hoort ook populatie controle, welk in hun ogen een massief terugbrengen van de populatie hoort en een verandering in de DNA van de overblijvende populatie met de hulp van MRNA experimentele injecties.. Maar het eist ook volgens hen een opzettelijke destructie van de democratie., de wet en het creëren van een constitutie of Chaos, zodat wij op het einde onze vrijheid en culturele identiteit zullen opgeven en in plaats daarvan een “one world gouvernement” onder de UN hebben, welke dan onder hun volledige controle staat en het WEF digitale paspoort waarbij elke beweging wordt gezien en gecontroleerd en een digitale munteenheid, die wij alleen maar krijgen van de enige bestaande Wereldbank, hun Wereldbank.

Wordt vervolgd. GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.