GTB nieuws update 9 augustus 2022

 

Aug 9, 2022. 9/8= 17 = Q
GTB. 656 . = 17 = Q

HET IS DUIDELIJK !!!!!, U WEET WAT U TE DOEN STAAT.
ER IS GEEN KEUS….!!!!

Ons Gouvernement is niet meer ons gouvernement. Het is overgenomen door een club van criminelen. De WHO en de WEF. Zoals in alle landen van Europa en in de rest van de wereld.
In hun vaandel staat op de eerste plaats, het reduceren op korte termijn van 7,5 miljard mensen naar 0,5 miljard.

Dat hebben zij geschreven, dat hebben zij rond getoeterd op congressen en hun bijeenkomsten in DAVO’s en hun geheime bijeenkomsten in China.
Dat betekend in normale taal, zij willen 7 miljard mensen vermoorden. ,
Dood maken !!!!! hoe willen zij dat doen vanaf het begin van ontstaan van de WEF in 1971 zijn zij dat aan het plannen en hebben door de hele wereld 6000 mensen geselecteerd omdat doel te bereiken. Zij willen dat bereiken door valse injectie (corona injectie doden worden binnen 5 jaar verwacht tot 1 a 2 miljard, vanwege de rotzooi, die men er bewust heeft in gestopt .

Verder met atoomoorlogen en klimaat catastrofes die zij kunstmatig via HAARP uitvoeren.
Merkel een Bill Gates waren de eersten die door Claus Schwab uitgenodigd werden om deel te nemen. Verder zijn nu leden van die club; Willem Alexander, Maxima, Rutte, Kaag, Hoekstra, Angela Merkel, Theresa May, Emanuel Macron, Beatrix, Queen Elisabeth, Boris Johnson, Joe Biden en vele, vele anderen.

Deze mensen zijn niet meer te vertrouwen. In hoeverre zij pedofielen zijn ( afpersbaar) moet U zelf maar uitzoeken. Hoeveel er deelnemen aan satanische rituelen, en hoeveel er andrenochrome drinken, dat kunt u allemaal uitzoeken via het internet, voorbeelden en story’s genoeg….

Dr. Reinier Fullmich, heeft dat al gedaan met honderden wetenschappers en experts over de hele wereld. De analyse en de krachten er achter heeft hij allemaal geanalyseerd.
Dus het is zaak om zijn video’s te volgen. De man is niet de eerste de beste…., maar een kei van een knaap. Hij bracht Volkswagen op de knieën en bracht de Deutsche Bank in ernstige problemen.

Er is een heel draaiboek van het WEF (World Ecomic Forum)tot 2030
Hoe men de zaak wil regelen en wij zien dan ook dat onze regering de richtlijnen volgt. Daarbij alle kritiek opzij schuivend. Zij zijn voor geen enkele reden vatbaar. Het interesseert hen gewoonweg niet. Zij moeten en worden gedwongen dit draaiboek uit te voeren. Willens en wetens en daarvoor moet alles wijken, dat ziet U aan de houding, niets kan hen tegenhouden. Maar dan ook niets. Zij staan met de rug tegen de muur…..

DAT MOET U TOCH DUIDELIJK ZIJN. OOK MOET HET U DUIDELIJK ZIJN, DAT MEN U IETS FLIKT. HET NEDERLANDSE VOLK BLIJFT TOT NU TOE UITZONDERLIJK RUSTIG. VEEL TE RUSTIG, ONNATUURLIJK RUSTIG.

Dus wat men stiekem met ons uithaalt weet ik niet, maar daarom is het zaak om overeind te komen en uw onnatuurlijk vermoeide lichaam en geest in beweging te zetten. Het wordt de hoogste tijd en het is hoog nodig.
Ik kan U zeggen dat er veel meer nog aan de hand is. Men rotzooit al meer dan vijftig jaar met medicijnen en ons voedsel…. maar dat is nog niet alles. Er steekt veel meer achter dan dat U denkt en vermoedt…
Daarover later meer….Het moet ook niet nog ingewikkelder worden….

ALS JE ALS REGERING WILLENS EN WETENS JE BEVOLKING OPJAAGT OM TE WORDEN INGEENT MET EXPIRIMENTELE ZEER GEVAARLIJKE EN SOMS DODELIJKE INJECTIE STOF 
WELNU DAN BEN JE HET DOODSCHOPPEN NIET WAARD….!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.