GTB nieuws update 10 augustus 2022 : Inleiding van het volksproces van dr. Fuellmich

 

Aug. 10 , 2022
GTB 657. (10+2+2+2) + (6+5+7) : 2 = 17 =Q.

VERVOLG VERTALING VAN DE OPENING STATEMENT VAN HET VOLKSPROCES DR. FUELLMICH

PART 2/2

Vervolg;
Nadat U alles heeft gehoord over deze zaak, zijn wij er van overtuigd dat U arrestaties zult aanbevelen van Drosten uit Germany, Anthony Fauci, Tedros van de WHO, Bill Gates, Black Rock en Pfizer.
Dames en heren, deze zaak is een zaak tegen een lang geplande agenda van een grote groep van erg Rijken en financiële maffia in de City van London en Washington, en terwijl wij onze ogen richten op de pandemie trachten zij ondertussen compleet de macht en controle overnemen over ons allen, ZOALS REEDS LANG VOORAF GEPLAND.

Daar zijn een heleboel groepen die deze zaken bepleiten, maar de belangrijkste is de WEF, die opgericht werd door Claus Schwab in de jaren 71 vorige eeuw.
Hun leden zijn een duizendtal corporation die minstens 5 biljoen in jaarlijkse verkopen heeft, en contacten hebben met politica’s, scientists etc. Zij hebben een keer per jaar een vergadering in Davos, Switzerland en meerdere vergaderingen per jaar in China sinds 1992.

Zij hebben hun eigen groep gecreëerd van politieke leiders bestemd voor de wereld. Onder hen zijn de reeds genoemde Merkel en Gates . Anderen zijn Sabastian Cort, tot voorkort de president van Oostenrijk en de president van Canada Justin Trudeau, Jacinda Arden, prime Minister of New Zealand, Francois Macron, president van Frankrijk en vele anderen..

Deze groep is genoemd de Davos kliek en is net nog genoemd door Claus Schwab, als promoting groep om het eigendom van de burgers over te nemen en de mensen zullen dan blij zijn om in 2030 niets meer te bezitten en zullen volgens hen erg gelukkig zijn. Onder een wereld Gouvernement met eenzelfde digitale munt, uitgegeven door “one world bank”

Dit onder toezicht van Bill Gates, de Rockenfellors groep met een drastische vermindering van de populatie en de rest onder een transhumanisme( half mens half automaat)—-(GTB nano transmitters in de jabs, die zij krijgen, zoals al gebeurd is)

Dan een volledige vernietiging van het huidige financiële systeem, door een “one world digitale munt eenheid”, uitgegeven door de “one world bank.”
En de introductie van een one world gouvernement, wat komt onder de macht van de UN, welke zij op hun beurt weer controleren

Daartoe hebben zij het corona plan opgezet in 2001 met operatie “dark winter”, gevolgd door de lock step organisatie in 2010 en de gebeurtenis, genaamd “201” in 2019, gesponseerd door de Rockenfellor Foundation, de Bill Gates Foundation en de WHO.

Dames en heren, wij zullen een heleboel belangrijke getuigen horen en ook getuigen, die zware schade hebben geleden door de injecties.
Na onze opening verklaringen, over een week vanaf nu, komen er getuigen zoals george bush, die deelnam aan de operatie “dark winter” in 2001 en ex members of the Mi 6 , brian Gerritson en …

Het gaat nog veel verder….. vertaling gestopt
Dit is de essentie van de introductie van dr. Fuellmich.

GTB.

Nu heeft U een idee waarover dit proces gaat wat een burgerlijke gerechtelijke onderzoeking is, waar wij de draagwijdte niet van kennen, maar aangezien er tientallen professoren, wetenschappers en andere bij zijn betrokken, zijn de gevolgen niet te overzien over deze waarheidsvinding.., die over de hele wereld gaat. En waar justitie niet omheen kan, willen zij geloofwaardig blijven… trouwens U ook niet…..je kunt dit niet negeren….het minste wat U kunt doen is er kennis van nemen!!!!!”

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.