GTB nieuws 11 augustus 2022

Aug. 11, 2022. = 17= Q
GTB 658.

BESTE RUTTE KLIEK, ZIJN JULLIE NU HELEMAAL VAN DE RATTEN BESNUFFELD.

Beste Rutte, of moet ik zeggen besta Rutte.
Hoe haal jij het in je bolle hoofd, om onze boeren zo beet te pakken.
Je bent geboren in 1967… dus in mijn ogen nog een broekie…
Ik weet dat je een slecht geheugen hebt, het laat je soms vreselijk in de steek, ALS JE DAT UITKOMT…..
Maar weet je dan niet dat onze boeren tijdens de tweede wereldoorlog duizenden joden hebben geholpen zich te verbergen in hun hooibergen, hooizolders en hen daardoor van de gaskamers gered hebben.

Nederlanders helpen Nederlanders.. weet je dan niet dat de boeren de hele bevolking ( ca. 60.000 mannen, vrouwen en kinderen) hebben opgenomen en ondergebracht uit Arnhem, tijdens de evacuatie van Arnhem, en gratis hebben gevoed…!!!!!

Vanwege de slag om Arnhem…. (“een brug te ver” )weet je dat niet. Het waren de boeren, die tijdens de hongerwinter van 1944, tenminste als je daar ooit van gehoord hebt, half Nederland hebben gevoed, aardappels gegeven, groenten, vlees. Alles gratis. Het waren de boeren, die honderden Amerikaanse, Canadese en Engelse piloten het leven hebben gered. Weet je dat Rutte….!!!!het waren geen politici…..!!!!!

De Nederlanders kwamen uit Amsterdam en Rotterdam, Den Haag om met handkarren voedsel op te halen in Gelderland en Overijsel met gevaar voor eigen leven? Weet je dat niet. Daardoor zijn honderd duizenden mensen het leven gered van de hongerdood.. Hey, rutteboy, ik heb staan te huilen in Nunspeet toen ik 3 jaar was, bij een handkar vol aardappels waar beide Amsterdamse Nederlanders, die de aardappels gehaald hadden uit Kampen, door een Engelse jager beide armen en benen waren afgeschoten…..en lagen dood te bloeden….

Het zijn juist onze boeren, die onze voetprint laag hebben gehouden, zodat wij voedsel van eigen bodem krijgen en niet met vrachtwagens uit Italië, Spanje of de Ukraine.! En weet je wat, Rutte, de boeren rotzooien niet het voedsel, die verkopen het puur en gezond, zoals het is. Jouw voedsel productie eenheden gooien het vol met giffen en smaakmakers, met metalen, die ons dom maken en daar passen wij voor, capiche….!!!!

Neen beste Rutte, Ik weet niet waarmee zij jou en jouw club afpersen, maar man, oohhh man, waar ben je mee bezig.
Begrijp je nu dat wij, Nederlanders, etc nooit onze boeren zullen laten stikken.
Zij zijn onze ruggengraat. Zij zijn onze weldoeners altijd geweest en zijn dat nog steeds. Het zijn de hardst werkende groep Nederlanders in Nederland. En worden tot ver in het buitenland geprezen en gewaardeerd. Alleen jij, met je club, bent hen steeds in de grond aan het trappen…..!!!!!!

Realiseer je je dat wel. Daar kan die NAZI club van Claus Schwab en de nazi prins Bernard en de nazi jugend boy van Ambsberg niet tegenop. NEE, NEE ,NEE.

Dus stop met die waanzinnige redenen, die wetenschappelijke niet onderbouwd kunnen worden en wat eigenlijk blatende leugens zijn gebleken…

De Corona, de STIKSTOF, de Klimaat hoax…. stop met die stomme rotzooi, stop met dat liegen en bedriegen, houdt daarmee op.
Claus Schwab is doorgeprikt, is uitgespeeld… is afgewezen door alle Volken in de wereld. Alle spelers leggen nu een voor een het loodje.
Nazi Vrouwtje Merkel, Queen Elizabetje, Johnson boy, Biden kloon, de voltallige regering van Japan, ook Schwab aanbidders, de een na de ander valt om . En Macron is ook al aan het omvallen.

Je hebt de Groningers in de kou laten staan en 1675 kinderen onterecht weggenomen….. Je hebt de belastingschroef aangedraaid en aangedraaid totdat ie dol geworden is…..MAAR HET IS KLAAR, VAN ONZE BOEREN BLIJF JE AF…
JE ZON IS AAN HET VERBLEKEN, HET DUURT ECHT NIET LANG MEER.

Wij, het Nederlandse Volk, verkiezen de vrijheid ( Victor Krafchenko)…!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.