GTB nieuws 12 augustus 2022

Aug. 12, 2022 12/8:. 1+2+8+2+0+2+2= 17 = Q.
GTB 659.

HALLO, NEEM IN GODSNAAM GEEN GRIEPPRIK. DEZE BIG PHARMA KLIEK IS NIET MEER TE VERTROUWEN….

NEEN, NIET DOEN. geef uw kinderen geen griepprik meer. Wetenschappers hebben vastgesteld dat er in de huidige griepprik 4 onbetrouwbare componenten zijn. Het specifieke volgt nog.

Het is toch ook zeer logisch., Het is van dezelfde vieze pharma club.
Wij hebben kunnen vernemen dat er in de corona prik 8 elementen zaten die er niet thuis hoorden, die er ingestopt zijn.
(Bill Gates; de populatie verminderen met behulp van injecties.)

Wij hebben ook de godsgruwelijke uitwerkingen gezien door de corona prikken. Doden en nevenwerkingen…
DUS NOGMAALS ; DEZELFDE CLUB, DIE DE GRIEP INJECTIES MAAKT….
Tel uit je winst, waarom zouden zij nu niet rotzooien met U en Uw kinderen.
Dat ligt toch voor de hand. De inentingen zijn praktisch gestopt. Er zijn nog maar weinig mensen, die niet hebben gemerkt dat er iets niet deugd.

Mijn analyses brengen mij bij het volgende.;
De corona, zegt men is een bio wapen. Maar je moet de corona creatie niet los zien van de inenting.
Een tank, dat is een wapen, maar zonder granaten kun je niets met de tank. Corona is een bio wapen, maar zonder prik stelt het niets voor. Het is de levensgevaarlijke combinatie van de twee. De angst en de maatregel….
Dat is het wapen.
Ik gis nu, maar ik vermoed, dat zij de corona, wat op zich bij de verkoudheden hoort, zeer besmettelijk hebben gemaakt, dat is het bio-lab patent, dus vlug overdraagbaar van de ene mens op de ander. Echter op zich niet gevaarlijk. De eenvoudige en zeer beproefde medicijnen heeft men bewust van de markt gehaald en zelfs verboden.

Iedereen uit zijn job gezet, die wel die medicijnen had en voorschreef. Zelfs bij aanbeveling werden de doctoren hun doktersbull afgenomen. ( Het personeel van die instanties die dat verboden hebben, moeten allemaal het gevang in).
Dan wordt de inenting, met de echte shit, enorm gepromoot en half dwingend opgelegd, terwijl het nota bene een medisch biologisch experiment is, geheel vrijwillig heette het….

Maar men had de bevolking zo’n godsgruwelijk angst aangejaagd, met allerlei vervalste voorbeelden, filmpjes, hersenspoelen etc, dat iedereen doodsbang werd voor de corona, die eigenlijk niet meer was dan een erg besmettelijke verkoudheid ( praktisch dezelfde symptomen als de griep.)

Het dodelijke en gevaarlijke van het bio wapen zit hem in de spuit.
Waar 8 gevaarlijke componenten in zitten, die er niet in horen ( zover wij weten). Dat was de truc met de hoed.
Ook de test, de PCR test, deugde niet, de staafjes gedrenkt in gif ( 200x het in Europa toegestane ) en de Nanochips partikels en graphene oxide, die men in de slijmhuid van wang, neus of brainbarrier wreef, veroorzaakten ontstekingen en zelfs infiltraties in de brain van de mens.

En die smerige overheid, samen met het bedrijfsleven, verplichtten U die test te nemen, die 98 % valse positieve uitslagen gaf, zodat men helemaal in paniek raakte, door de aantallen “besmettingen”. De corona doden in de ziekenhuizen werden , zover wij nu weten door de artsenteams zelf veroorzaakt. Ten eerste door het zogenaamde geneesmiddel remdesivir, wat 24% van de doden veroorzaakte, door het lichaam op de buik te draaien en met een zuurstof apparaat de longen van de patiënt op te blazen, waardoor de patiënt binnen max tien dagen overleed.
Het ziekenhuis kreeg in de USA voor elke corona dode in het totaal ca. 100.000 dollar.( ik weet het bedrag per patiënt niet in Europa.)

Dus LAAT U DOOR DIE GRIEPPRIK NIET GRIJPEN!!!

GTB.

Videolink hieronder

IMG_0223  

⚠️ WARNING: EXTREMELY GRAPHIC CONTENT! 19+ ⚠️

Blood clot removed from a beating heart in a fully vaccinated patient.

These clots are the reason we are
seeing so many sudden deaths.

How many people are walking around with these clots and don’t even know it?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.