GTB nieuws 13 augustus 2022

Aug.13, 2022
GTB 662, 3+6+6+2 = 17 = Q

BENJAMIN FULFORD GESCHREVEN BERICHT.
EEN GRIEZELIG GEBEUREN WORDT DOOR HEM GEMELD, WAAROP DE MENSHEID ZAL MOETEN REAGEREN.

Er wordt door verschillende groepen gemeld dat een heleboel regeringen in de wereld aangestuurd, cq beïnvloed worden door een buitenaardse kracht.
Welnu ik volg al jaren die signalen, maar omdat zij mij te exotisch voorkwamen heb ik die met een korrel zout steeds zijdelings neergelegd en de laatste 8 jaar daar niet over geschreven.

Maar nu B.F. het zelf naar voren brengt, wil ik zijn waarnemingen niet negeren. Ik waardeer de man zeer, daar hij vrijwillig uit de hogere regionen getreden is en toegang heeft als geen ander bij diverse geheime diensten, regeringen en koningshuizen. Hij is een no nonsens reporter geworden en erg bereisd. Doch ook steeds ontsnapt aan zogenaamde ongelukken.

 

Verschillende groepen

Het blijkt dat er verschillende groepen zijn, die beweren via satanische rituelen met deze buitenaardse krachten in contact te staan ( GTB daar hebben wij voor het eerst de reden van satanisch handelen – door groepen, buiten de verering van lucifer. Een van die groepen is de P 2 loge van de vrij metselaars, maar zij zijn niet de enige….uit de kringen van de jezuïeten ..)

B.F. was uitgenodigd voor een gesprek in de Kathedraal van Milaan. Een of andere bevangenheid, die hij daar opliep, kostte hem bijna zijn leven, maar hij kwam er weer, bovenop, de tegenpartij bij die afspraak, die niet op kwam dagen, was zeer verbaasd dat hij nog leefde.

( GTB ; ikzelf heb deze kathedraal vroeger bezocht — een van de velen— en werd bedrukt, door de reeksen satanische beelden en het “ unheimische” gevoel wat mij daar overviel, een gevoel van gauw wegwezen hier….. Er waren ook geen verdere bezoekers…op zich meer dan vreemd).

Er schijnt ook een reptielen ras te zijn, wat een parasiet afscheidt, die bij de mens in zij oog kruipt, zich om de oog zenuw wikkelt, wat een blauw oog veroorzaakt Wij hebben al veel hooggeplaatsten gezien met een blauw oog op het internet.), en dan in een paar dagen de lichaamsbesturing van de persoon overneemt. Het menselijke bewustzijn sterft af. (GTB ; waarschijnlijk verlaat de ziel ook het lichaam, daar de persoon daarna geen gevoelens meer toont en zich sociopatisch en psychopathisch gedraagt, met een versterkte seksuele drang en sadistisch gedrag.

De VRIL parasiet neemt zijn totale menselijk gedrag, geheugen en brein over, doch volgt ook de instructies van zijn soort op. ( GTB; En dat is uiteindelijk bestuur overname van de wereld via het NWO gebeuren, nadat de bevolking met 90% is uitgedund… !!!!! vallen er puzzelstukjes in elkaar?)

 

Figuren

Deze figuren , waarmee dat gebeurd, dragen meestal regering verantwoordelijkheid en de omgeving heeft dat niet door, alleen dat de persoon emotieloos schijnt geworden te zijn. Verdere waarnemingen zijn er niet. Dus het is zaak, voor de mensheid al de regering functionarissen in hogere posities te controleren, na het verslaan van de cabal, ook bij leger, luchtmacht en marine.

Gene Decode had het over het wit van de ogen, die, als zo’n mens ge-infecteert is, zowel links als rechts maar ook onder de oogpupil wit waarneembaar is. ( je kunt ook met bolle ogen geboren zijn dat is dus hetzelfde, maar dan ben je niet geïnfecteerd.

Wordt vervolgd. GTB.

2 gedachte over “GTB nieuws 13 augustus 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.