GTB nieuws update 12 augustus 2022

 

Aug.12, 2022. = 17. = Q
GTB 661.

ONZE REGEERDERS HEBBEN ZICH VERGIST IN DE STIKSTOF CIJFERS..!!!( POW NEWS)..
JAJAJA, ZIJ HEBBEN ZICH VERGIST… JAJAJA, GELOOF JIJ HET..??????

Ja, dat is de truc met de hoed. Dat zijn deepstate tactieken en die werken!!! (Zij zijn masters in belazerderij, Zij hebben de escape al ingebouwd in de cijfers, mocht het mis gaan.)

Eerst creëer je een zogenaamd probleem, je kijkt hoe dat uitpakt….
Blijkt dat je te ver bent gegaan, en grote problemen te geven, dan kom je met een oplossing, die iedereen blij maakt. De protesten stoppen, de escapes worden aangeboden…. iedereen blij  en jijzelf hebt je vergist…!!! Nou, dat kan toch. vergissen is menselijk. Ja en weet je, het is nog niet eens jouw schuld ook…..Nee, nee, nee .!!!!Het is de schuld van het ministerie van financiën.

Ja, dat mag eigenlijk niet gebeuren, maar, zie je.  het is toch gebeurd!!!
Jeetje wat een blunder zou je zo zeggen….

NOU, EEN HANDIGER MOVE KUN JE NIET MAKEN, BRILJANT INGEBOUWD DOOR KAAG.???? GEWELDIG. IN EEN KLAP ALLES OPGELOST…..

Ja, daar ontsnappen wij weer in den Haag aan opstappen, want WIJ konden geen kant meer uit.
Het is de oplossing, en niemands kop rolt. Want vergissen is menselijk.
Jongens, fijn toch. Er is geen probleem, geen stikstof gedoe. (straks geen corona, geen klimaat gedoe) Wij hebben ons vergist… jammer van die spuiten, maar after all “ het was vrijwillig… toch!!!!”

Ik hoor het die criminelen al zeggen. Daar hebben de experts zich in vergist, de Big Pharma’s. Ja, dat zijn ook maar gewone mensen.
Dus niks aan de hand dus, laten wij maar vlug een glaasje nemen… weet je wat, nog beter… een glaasje melk, dat helpt de boeren….

“SORRY GUYS, WIJ HEBBEN ONS VERGIST. EEN ERG STOMME FOUT HOOR..!!
MAAR GELUKKIG ZIJN WIJ ER OP TIJD ACHTER GEKOMEN….
HET ZAT ONS OOK NIET LEKKER, WEET JE…. AL DAT GEDOE… MAAR JA WIJ MOESTEN VANUIT DE POLITIEK WEL REAGEREN., ANDERS LAAT JE DE BURGERS EN DE BOEREN VAN JE EIGEN LAND IN DE STEEK.”

Weet je wat, zij hoeven de bekeuringen niet te betalen….
Nou ja, het was een vergissing, dan telt zoiets niet. En wij zullen ook even kijken wat wij kunnen doen met degenen die zich verzet hebben, misschien vinden wij daar wel een oplossing voor.
MENSEN, MENSEN. ..DOORZIE DEZE SMERIGE TAKTIEKEN. Het is heel makkelijk om te zeggen; wij komen niet verder, laat het ministerie maar met andere cijfers komen, daar trappen zij meteen in. Want dan kunnen zij weer fijn naar huis. Ondertussen gaan wij het “boeren verzet” in kaart brengen, zodat ons dat geen tweede keer meer gebeurd. Want hoe dan ook, linksom of rechtsom, wij jagen ze het land uit..

PESSIMISTISCH HE, WELNU MENSEN, HET ZIJN KILLERS, MEDOGENLOSE KILLERS, DIE NERGENS VOOR TERUG DEINZEN EN DIE ERVARING HEBBEN OM DE MASSA’S TE BESPELEN EN KALM TE HOUDEN.

Voor te liegen en te bedriegen…..!!!!
Want het staat in het draaiboek 2030 van de NWO. Overal zijn ZIJ de landbouw in de wereld aan het beperken, Er zijn al 110 voedsel bedrijven het laatste half jaar afgebrand. En overal op de wereld ontstaan graanveld branden, hele oogsten gaan op in vlammen in voorbereiding op een artificieel hongersnood. WIE BEDOT WIE…..

Welnu zouden die landen zich ook allemaal hebben vergist in de stikstof cijfers….of valt dat daar wel mee…
GELOOF JIJ HET ?????  Ga dan maar onder een trekpaard hangen…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.