GTB nieuws 14 augustus 2022

 

Aug 14, 2022
GTB 662. 2/2

VERVOLG BERICHT 662 VRIL ACTIVITEIT.

Ga er nou niet van uit dat dit allemaal verzonnen science fiction is
Dat parasitair gedoe heb ik pas nog gezien op het internet, waarbij een parasiet het levende lichaam verliet van een bid sprinkhaan , maar die na het verlaten het insect levenloos achterliet. Dus de parasiet bestuurde het dode lichaam, maar hield het lichaam voordien geheel levend in stand.

Ik weet dat velen van U nu gaan twijfelen, of U nog meer wilt lezen hierover. Er is verder niet veel bekend.. maar het bestaat en is echt geen hocus pocus. En per slot van rekening moeten wij toch weten waar wij mee te maken hebben, anders gaan wij eraan en onze kinderen en kleinkinderen helemaal.

Het religieuze is zo langzaam in vijftig jaar doorgeprikt, met hun satanisch gedoe en hun godsgruwelijke macht en vooral ook rijkdom.
Het is op zich, zoals wij dat noemen, een duivels gebeuren, als je naar de miljoenen kijkt die in Europa op de brandstapel zijn beland door de religieuze groeperingen.

En het is vrij logisch dat DEZE NIEUWE ONTWIKKELINGEN BESTAAN Als wij kijken naar de gevonden Artefacten uit het verleden, onverklaarbaar en ongrijpbaar, terwijl in grot tekeningen en symbolen uit het verleden ufo afbeeldingen opduiken in de middle of nowhere…

De Atlantis verhalen, de weggehouden overleveringsgeschriften. Dan is er veel meer aan de hand dan wij denken en ons realiseren.
Als men in onze tijd al basissen op maan en mars kan weghouden voor de hele wereld bevolking, dan kunt U voor uzelf nagaan, dat er veel meer weggehouden wordt en is geworden, dan wij kunnen vermoeden.

De Q forces hebben ook nu al verklaard, dat zij veel openheid en waarheid zullen brengen , maar lang niet alles, daar wij de echte rauwe totale waarheid waarschijnlijk niet aankunnen. Daar zouden zij wel eens gelijk in kunnen hebben.
Misschien hebben wij twee of drie generaties nodig om de echte waarheid te verwerken….

Maar eerst zullen wij moeten wennen aan de honderden beschavingen die zich elders in de melkweg (ons heelal) bevinden….dat is al een hele kluif aan het worden…..

MAAR HET BEGIN VAN DE ECHTE WAARHEID IS ER EN DAAR MOETEN WIJ ECHT BLIJ OM WORDEN….ALHOEWEL WIJ IN DEZE TIJDEN ER NIET OP ZITTEN TE WACHTEN…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.