Wat is een EBS?

 

Wat is een EBS. Het is een Noodsysteem op je telefoon. We hebben het er al vaker over gehad en de hele wereld zal deze EBS krijgen.

Het is een melding waarbij je de melding krijgt om naar huis te gaan en dat er een wereldoorlog 3 zal gaan ontstaan. (we zitten al een tijd in een 3de wereldoorlog, en als je goed kijkt en je meer en meer verdiept kom je er achter dat de 2de wereldoorlog nooit is gestopt. Met de melding die je op je telefoon gaat krijgen moet je naar huis en moet je de tv aan zetten vanwege we verplicht voor de tv moeten zitten. Blijf rustig en raak niet in paniek.

Wij die al een hele tijd wakker zijn wachten hier al lang op en het moment is heel dichtbij dat de EBS nu snel zal gaan starten. De tv zal ook maar 1 zender hebben, dus iets anders kan je niet kijken. De hele media en internet zal plat gaan. Je kunt dan alleen de alarmcentrale kunnen bellen, en denk zelf dat dat ook erg lastig gaat worden, maar blijf rustig…  We zullen 8 uur per dag 24 uur per dag executies en waarheden en info over de nieuwe wereld gaan zien,

bijvoorbeeld QFS nieuw betaalmiddel, gratis stroom, gratis internet, gratis medbedden en nog veel meer dingen wat voor ons openbaar gemaakt zullen gaan worden, zoals nieuwe technieken.

Na het EBS gaan wij dus 10 dagen in ruststand het word ook wel de 10 days of darkness genoemd. Je kunt last hebben van stroom uitval, water uitval ect.

Geen paniek, dit is om alles om te zetten naar het gratis stroom, internet zou van starlink komen al het andere vervalt. Blijf gewoon thuis en binnen of rond je huis vanwege het uitlaten van je hond. In de 10 dagen zullen er massa arrestaties komen, dus blijf thuis en loop het leger niet in de weg.

Hoe alles precies zal verlopen met de EBS weten we niet, maar er kan een hoop lawaai zoals hologrammen op vliegtuigen lawaai gaan komen…
Het is raadzaam om een voorraad zo snel mogelijk aan te leggen, zoals drinken en eten, diervoedsel voor zeker een maand..
Vele grote winkels zullen namelijk nooit meer open gaan, alleen de winkels die niet tot het cabal horen openen hun deuren weer. Fabrieken zullen niet meer draaien
Alles zal anders worden, We krijgen onze eigen gulden weer terug. Deze is dan goud gedekt
Banken gaan weg, we worden onze eigen  bank.
Google, facebook, whatsapp, youtube, telegram, alle cabal internet troep verdwijnt. Je telefoon gaat het niet meer doen.
Nieuwe telefoons zijn er al en dat zijn de Q phones, die hoef je maar 1 keer per 5 jaar op te laden.
Apple en android zijn ook cabal, dus dat komt ook niet meer terug. Kort gezegd alles wat van cabal is zal allemaal weg zijn
Nasara/gesara zal snel dus werkelijkheid zijn
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries
5 gedachte over “Wat is een EBS?”
  1. Nee, dit gaat niet gebeuren. De apocalyptische paarden hebben zich in beweging gezet. De nieuwe wereld orde komt met de anti Christ. Straks kan niemand meer kopen of verkopen die niet het teken op zijn hand of voorhoofd heeft. Het loopt uiteindelijk uit op Armageddon. Lees het Nieuwe Testament en doe onderzoek. De Here Jezus kondigt deze tijd aan in Mattheus 24. Allen die op Hem hun geloof bouwen zullen niet beschaamd uitkomen. Uiteindelijk zal Hij Koning zijn over de aarde. Hij is namelijk de rechtmatige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.