GTB nieuws update 16 augustus 2022

Aug. 16, 2022
GTB 664.

ER KOMT WEER EEN GOLF AAN….?… LEK ME TOCH DE KONT MET JE GOLF….., IDIOTEN…!!!!!!

Als zij weer beginnen te praten over een nieuwe golf, zijn zij het doodknuppelen niet waard.
En als U er nog steeds in trapt, dan zou ik maar eens naar een psychiater gaan, om je na te laten kijken.
Want die criminelen beginnen weer te keuteren over de herfst… zij kopen de shots alweer in….. business.
Vergeet niet, zij staan allemaal onder controle, zij moeten wel, anders wordt er gepubliceerd wat zij in het duister hebben uitgevreten…

Want men maakt mij niet wijs, dat zij nu nog steeds niet weten, hoe levensgevaarlijk die vrijwillige injectie troep is waarmee men U wil inspuiten.( alle proefdieren zijn omgekomen en daarom zijn zij met de dieren gestopt.)

De duivels

Die mensen of beter gezegd, die duivels, die nu nog steeds deze spuiten promoten moeten direct de bak in en een jaar of tien vast gaan, want zij stimuleren U een Russisch roulette te doen. Doet U het , dan is dat vrijwillig en dan draagt U alle verantwoording…Maar ho, ho ,ho, men is nog steeds verplicht U te informeren over wat er in de spuit zit, U moet daar dus om vragen, informeren zij U niet over al de inhoud en de gevolgen, dan zijn zij alsnog strafbaar.

Maar daar heeft U niets aan als U half verlamd in een rolstoel zit of dat U een half jaar ondraaglijke pijnen moet lijden, of dat u ongeneeslijk ziek wordt…..
Maar ja, het kan ook goed gaan , he…!!!!!!( eigenlijk met deze spuiten gaat het niet goed, want er zijn specialisten die waarschuwen over de gevolgen op lange termijn.)

Ja, ja, het kan ook goed gaan en als het echt fout gaat, ja, dan is dat een probleem voor de nabestaanden…., daar heeft U dan geen last meer van…. ik heb honderden filmpjes gezien van eczeem, van neuro storingen etc. lichaam uitvallen…het is bijna niet te geloven…!

Daarbij komt nog het feit, en dat is duizenden malen bewezen, dat de covid een gewone griep is, en dat het helemaal niet nodig is een spuit te nemen. U weet ook zo langzamerhand wel dat de overheid U willens en wetens aan het misleiden en U aan het voorliegen is.

5G

Zelfs nu wordt er nog steeds geen verband gelegd, met het dood neer vallen en de inenting. Ook de oversterfte houdt men weg, ook daar zou geen verband zijn. Nou, dat is helemaal op zijn minst idioot.
Het is hetzelfde als er een groep vogels langs een 5 G post vliegt die in bedrijf genomen is en waar bijna alle vogels op de grond dood neer vallen. En men vraagt zich nog af of de vogels misschien iets verkeerd gegeten hebben. En het hele volk denkt, dat komt door de net ingeschakelde 5 G….. maar nee dat wordt niet gezegd, bewijs dat maar eens even….

Het is idioot struisvogel gedrag van de bovenste plank. Het ligt voor de hand, dat het de 5 G is. In Wuhan, China zijn, na inschakeling van de 5 G, ca. 1 miljoen mensen binnen 1 dag gestorven, wat niet gezegd werd , maar wat toegeschreven werd zogenaamd aan de corona, waarna ca. 5 miljoen chinezen de stad uitvluchten naar het platte land… en men daarom de stad afsloot om in een zogenaamde Quarantaine te gaan. Men heeft echter direct de 5 G uitgeschakeld….., nadat er zoveel doden vielen… maar wat de overheid publiceert, dat is de waarheid…. dat is echt dictatoriaal en communistisch gedrag.

Dat gedrag zien wij ook in Nederland, daar durft geen tv station of krant//magazine op te komen tegen deze “ ons woord is wet” doctrine…
Opgelegde Censuur of vrijwillige censuur, want men wil de overheerser niet tegen de benen schoppen….want dat wordt gevaarlijk….

En zo dralen wij voort. Maar houd de overheid in de gaten, die denken niet fris meer…..en blijf van die spuiten af. Ook van de griepspuit..!!!!

DAT IS DEZELFDE ROTZOOI…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.