GTB nieuws 18 augustus 2022

Aug.18, 2022. = 18/8. = 1+8+8. = 17 =. Q
GTB 666. =. 6+6+6 = 18

DE EXPLICATIE VANUIT HET HIERNAMAALS VAN HOMOFIEL, VAN PEDOFIEL, VAN VROUWEN MET EEN PIEMEL….

De mens achter deze afwijkingen van homofilie en pedofilie kan er zelf niets aandoen. Zij kunnen het niet veranderen. Het is een status van geboorte, vorming en ontwikkeling.
Het is echter de maatschappij die deze status veroordeeld of mee heeft leren leven.

Volgens de re-incarnatie ( wat niet een theorie is , maar wat praktijk is — wat velen niet kunnen accepteren, omdat zij door hun religies gehersenspoeld zijn.) gaan wij, om ons karakter te vormen honderden tot duizenden keren naar de aarde om onze cyclus te vervolmaken.
Daarbij hoort het man zijn en het vrouw zijn.

Het hiernamaals geeft aan dat de cyclus van man naar vrouw 7 re- incarnaties kost. Van vrouw naar man duurt even lang. Daarbij past geest en lichaam zich aan de wijzigende situatie aan. Uw totale groei van karakter geeft aan wanneer het noodzakelijk is deze verandering te ondergaan.

Zelf kun je het misschien uitstellen, maar ontlopen gaat niet. Het is een kosmisch gebeuren. Het heeft ook niets te maken met religie.
De ziel, het stukje godskern in ons stuurt dit aan.

Geest en lichaam zijn niet altijd even uitgebalanceerd. Het kan zijn dat het lichaam van de man veranderd in vrouw, maar dat zijn geest, zijn gevoelens nog te mannelijk zijn, hij voelt zich man en gaat op zoek naar een vrouw. Dan voelt hij zich pas gebalanceerd ( stel lesbiennes)

Het kan ook zijn, dat zijn lichaam nog niet veranderd is in een vrouw, maar dat zijn geest een vrouw is geworden en opzoek gaat naar een man ( stel homofielen). Dus het heeft te maken met kosmische wetten en kosmische ontwikkelingen.

Zo zijn er dus honderden variaties qua gevoelen en qua lijfelijke ontwikkeling, daartussen vinden wij ook de pedofiel, de mannelijke en de vrouwelijke. Het heeft te maken met de vroege status van ontwikkeling, zowel geestelijk als lichamelijk. Daaraan kun je zien dat die mens in principe niet slecht is of kwaadaardig.

De maatschappij echter accepteert verschillende vormen van deze man/ vrouw transities niet, omdat die schade brengen of kunnen brengen aan anderen en dat is niet de bedoeling….
Als pedofiel moet hij zich door het leven wringen, met allerlei door de wet gevormde restricties. De samenleving beschermt zijn kinderen, zo hoort het ook.

Alhoewel het al tienduizenden jaren deze transities een geniepige sfeer hebben , wordt het nog steeds niet, en terecht, toegestaan.
De homofilie is nu wel geaccepteerd maar de pedofilie zal nooit geaccepteerd worden. Hooguit kan het zijn dat deze seksuele drang via genetische manipulatie kan worden weggenomen. Dat zou voor veel pedofielen en samenlevingen een oplossing kunnen zijn…

Deze wijsheden zijn door mij overgenomen uit de in volle trans ontvangen boeken door Jozef Rulof, boeken, die ik tien jaar lang heb bestudeerd. Het zijn er dan ook 28.

Deze meneer was een van de grootste onbekende mediums in de wereld. Hij was helder voelend, helderhorend, helderziend, maakte meer dan duizenden uittredingen onder begeleiding en werd door meesters van boven persoonlijk begeleid op zijn reizen door “ hetgeen wat ons te wachten staat” tot de zevende kosmische graad toe, waar de aarde , de derde kosmische graad van is.

Hij genas veel mensen en gaf 800 lezingen op Broadway, New York in het Engels, een taal die hij niet beheerste. Tijdens zijn opkomen op de lezing trad hij uit zijn lichaam, wat werd overgenomen door een entiteit van “Boven” die verder de lezing deed….

Nu heeft U even een blik vanuit het hiernamaals gekregen.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.