GTB nieuws update 18 augustus 2022

 

Aug 18, 2022
GTB. 667.

HET SPEL IN DE UKRAINE LOOPT AF. HET IS IN DE LAATSTE FASE.

Je merkt aan alles dat het voorbij is. De Russen hebben zich goed gedragen, geen bestiale moorden etc. etc.
Het Westen heeft al hun oude militaire troep daar gedumpt, terwijl zij wisten dat 3/4 gestolen zou worden…. Verouderde luchtdoel raketten, die zij normaal stiekem in de Oostzee dumpen, gaan nu in volle glorie met eer en vriendendiensten met een knipoog geleverd worden.

Natuurlijk wordt er achter de schermen gerotzooid, moderne apparatuur geleverd, met het bedienend personeel. Zij willen natuurlijk hun modernste wapens testen op effectiviteit. – dat is allemaal super geheim—-Dat is het Militair Industrial complex, wat zich via de Ukraine wil upgraden.

De NAVO en de Eu hebben zich nooit iets van de Ukraine aangetrokken.
Zij hebben alleen het land gebruikt om geheime bio wapen laboratoria te bouwen, zodat zij buiten de democratische controle van de burgers hun gang konden gaan. Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, de USA, Noorwegen…etc. zij hebben allemaal biolabs , die buiten de normale controle blijven. Deze zijn intussen allemaal vernietigd.
De Cabal exclusief !!!!!! En de boel maar belazeren.

 

oorlog uitgelokt

Zij hebben de oorlog uitgelokt, dat zegt nu ook zelfs de paus, maar dat is een smerige dubbelganger met een plastic masker, de echte is allang gedwongen gaan hemelen, daarom heeft hij niet meer gepraat over “Die Bloemen aus Holland”

Past U op voor nare beelden. Ik heb een castratie gezien door een Nazi Azof soldaat bij een Russische gevangene, vreselijke beelden, die mij al dagen lang vervolgen. Ongelofelijk wat de ene mens de ander aan kan doen, zonder dat er een noodzaak is. Verder worden er nog steeds oorlogsfilmpjes geproduceerd en de bevolking wordt weer, zoal gewoonlijk, van voor tot achter belazerd.

Ach, die arme Oekraïners, die moeten wij helpen, en ondertussen douwen zij ze in de stront, daarom vlucht 80 % richting Rusland… en dat gebeurd niet voor niets.
Ondertussen vullen de regeringsautoriteiten hun zakken via de Ukraine met kickbacks, en omkoping bedragen in het grove….miljoentjes zijn er niets bij. Ook reizen zij allemaal naar de Ukraine – oorlogsgebied ??? (om te kijken of hun privé gelden en omkoopsommen nog veilig zijn)

Een vieze gore corrupte rommel, en dat is de Ukraine altijd geweest, ook toen het onder militair regiem stond van de Sovjet Staat van de communisten…

HOU HEN IN DE GATEN, DE HARDSTE SCHREEUWERS ZIJN DE GROOTSTE ZAKKENVULLERS….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.