GTB nieuws 19 augustus 2022

 

Aug. 19, 2022
GTB 668.

HET SPEL LOOPT AF. HEVIGE PANIEK BIJ DE GOUVERNEMENTELE AFDELINGEN VAN DE U.S.A.

De verwachting is , dat Trump gearresteerd wordt, op grond van geen reden. Men schept een reden. De Showdown manifesteert zich in de bevrijding van Trump uit zijn hechtenis door de militaire forces, die massaal naar buiten gaan optreden. Trump zal dan geïnstalleerd worden als 19 president van de Republiek USA. en een einde maken aan eventueel verzet van de kant van de Democraten en de Cabal resten.

Veel democraten kiezen nu eieren voor hun geld en alle congresleden en senatoren van beide partijen komen nu onder de Loep.
De zenuwen stijgen de gouvernementele afdelingen van de USA naar de strot, daar bekend geworden is, dat het leger alle afdelingen al jaren afluistert.

Zij weten alles, de geheime afspraken, het gesjoemel, de killings, de steekpenningen of zwijggelden, de omkopingen, de blackmailing, de malversaties. en al die mensen, die achter de schermen er aan hebben meegewerkt.
Trump heeft zich de laatste jaren overal officieel buiten gehouden en is niet te pakken. Met opzet !!!!

De FBI en de CIA zijn ontzettend corrupt en de hoofdbasis van de CIA onder het Meer van Geneve is onder attack. CERN is overgenomen door de Q forces, om te voorkomen dat men een nieuwe porthole wilde openen. De zogenaamde Deeltjes versneller is een dekmantel voor geheel andere activiteiten……in verband met extra Terre trial groeperingen.

 

Corrupt

De Rothschilds zijn hun bezittingen aan het verkopen, zij zijn ook in paniek en voelen het einde naderen. De kernen van de cabal zijn aan het brokkelen.
Er zijn dus veel dingen aan het gebeuren, kardinale schaak moves.
Zelfs is er een geheime overeenkomst gesloten van samenvoeging van
Taiwan met China. Taiwan behoudt zijn democratische rechten, ( als onderdeel van China ) van bestuur en zelfstandigheid, terwijl het China helpt met de overgang van China’s CCP naar een democratische rechtstaat…..

De aanwezige cabal biolabs zullen worden ontmanteld.
Benjamin Netanyahou is gearresteerd en wordt voorlopig vast gehouden en verhoord. ( dit bericht is nog niet bevestigd)
De space forces hebben het commando overgenomen over alle militaire satellieten, zodat de een of andere partij geen atoomoorlog kan beginnen of veroorzaken. Betrouwbare berichten zijn mondjesmaat. 1200 Scientists over de hele wereld, die zich verenigd hebben, hebben verklaard, dat de mens geen invloed uitoefent op het klimaat en dat alle berichten daaromtrent niet waar zijn. Daarmede is de angel uit het klimaatverhaal gehaald en niemand kan stikken in de stikstof, alleen nog de politici. Vooral Nederlandse Politici……de Boeren verwelkomen het bericht.

Verder heeft een specialist van elektrische circuits vastgesteld, dat de nanoparticles, die zich in de inentingsstoffen bevinden van corona door hogere frequenties zich automatisch gaan rangschikken naar elektrische nano circuits….bij afwezigheid van die frequenties verdwijnen zij… hij roept specialisten over de hele wereld op zijn vaststellingen te controleren…!!!Daar dit een enorme ontdekking is…

Aan alle kanten rammelt het. Alleen de Media zwijgt als het graf…..
IM WESTEN NICHTS NEUES….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.