GTB nieuws 20 augustus 2022

Aug. 20, 2022
GTB 669.

WAT WETEN WIJ TOT NU TOE, IS HET TIJD OM GEZAMELIJK OPTETREKKEN NAAR DEN HAAG, OF GAAN ZIJ VANZELF WEG????

Wij weten dat het kabinet ons voorgelogen heeft met de corona. Zij hebben opzettelijk gezwegen en, erger nog, de leugen nadrukkelijk als waarheid gebracht.
Zij hebben heel Nederland in paniek gebracht en de economie trachtten kapot te maken met hun maatregelen. Dat is welbewust gebeurd.

Zij hebben gezonde mensen ernstig in hun bewegingsvrijheid beperkt en zij hebben de bevolking welbewust gedwongen ondeugdelijke mondkapjes te gebruiken, die geïmpregneerd waren en vergeven van
Graphine en nano materiaal, wetende dat de sommigen mensen ziek zouden worden door gebrek aan zuurstof. Ook wisten zij dat deze mondkapjes geen enkele beveiliging boden voor de zogenaamde ( niet bestaande) corona.

Zij hebben onze kinderen gedwongen deze zuurstof beperkende mondkapjes te dragen, zonder enige noodzaak.
Dit alles hebben zij ons opgedrongen.

MAAR DAT IS HET ERGSTE NOG NIET. ZIJ HEBBEN TOESTEMMING GEGEVEN OM DE BEVOLKING TE INJECTEREN MET BIO GENETISCH ONGETESTE INENTINGSSTOFFEN, DIE BEDOELD WAREN ALS EXPIRIMENT. ZIJ HEBBEN GEZWEGEN ONS TE VERTELLEN DAT ZIJ DIT ALLES HEBBEN GEDAAN IN OPDRACHT VAN EEN PARTICULIERE ONBETROUWBARE ORGANISATIE, WAAR ZIJ ALLEMAAL LID VAN WAREN. RUTTE, KAAG, HOEKSTRA EN ANDEREN HEBBEN EEN AAN HUN VOORGELEGD PROGRAMMA MEE GEWERKT, WAT NOOIT HAD MOGEN GEBEUREN.
DAARBIJ HEBBEN ZIJ OOK NOG VERBODEN DAT ARTSEN MEDICIJNEN MOCHTEN VOORSCHRIJVEN, DIE DE EVENTENTUEEL GEINFECTEERDE BEVOLKING ZOU KUNNEN GENEZEN EN DE DOKTOREN DIE NIET NAAR HET VERBOD LUISTERDEN HEBBEN ZIJ GESCHORST.

Dan hebben zij ons voorgelogen met gemalverseerde besmettingsaantallen en corona doden. Zij hebben op grond van valse voorwendsels wetgeving gecreëerd, wat voorgelegd werd door die particuliere organisatie. ( de WEF).
Zij hebben censuur opgelegd aan bladen en kritische mensen opgesloten. Twee jaar lang hebben zij de bevolking angst aangejaagd met een niet bestaand virus.

Verder hebben zij de bevolking een klimaat politiek opgelegd, die net zoals de corona een grote belazerderij is en uit dezelfde hoek komt als de corona ( Het WEF). Ook hier hebben zij van eenzijdige jaknikkers in de wetenschap gebruik gemaakt.

EN GEEN WEERWOORD GETOLEREERD.
DE VRAAG IS NU AAN U. ;
GAAT U DIT KABINET NOG TOLEREREN BIJ EEN VOLGENDE POGING U OPNIEUW TE BELAZEREN. GAAT U HUN ORDERS NOG STEEDS OPVOLGEN, OF DENKT U NU MEER IN DE RICHTING VAN BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID OF LIJFELIJK VERZET…..

(In het achterhoofd houden, dat de mogelijkheid bestaat, dat dit kabinet wapens inzet en stralingswaarden om U rustig te houden en zelfs kalmeringsmiddelen zou kunnen gebruiken om in het drinkwater te doen—— iets wat in Duitsland reeds is geschiedt….——)

WANT DAAR IS DIT KABINET ZEKER TOE IN STAAT….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.