GTB nieuws 22 augustus 2022

Aug.22, 2022
GTB 670.

MET EEN BLOEM IN DE BEK LUKT HET ECHT NIET. WEL ALS JE JE OREN DICHT HOUDT.

NATUURLIJK IS GEWELD EEN GEDRAG VAN DE LAATSTE SOORT.
Maar soms kan het niet anders.
Stel dat wij als Nederlanders, Duitse Troepen hadden verwelkomt met een bosje tulpen voor iedere soldaat. Dat had dat een heel ander effect gehad. Dan hadden zij niemand gedood, alleen gearresteerd hier en daar en verder het land ook gewoon overgenomen en verder onderdrukt.

Evil is niet te verslaan met een bloem in de bek. De agent neemt niet ontslag als hij een bosje bloemen krijgt. Het gaat om zijn brood en hij moet met zijn kop in de stront geduwd worden voordat hij begrijpt waar hij eigenlijk mee bezig is. En dat voor een paar centen….!!!!!

Ik hoor het hem al thuis zeggen. “ ik neem ontslag want ik heb van de meute een bosje tulpen gekregen…”
Neen, lieve mensen, dat werkt niet. Misschien bij een of twee agenten, maar niet de groep. Door geen geweld op hen toe te passen voorkom je dat zij het leger in schakelen om de boel in elkaar te slaan. ( want dat recht menen Zij dan te hebben omdat er lijfelijk verzet is.)

EEN DICTATUUR HOUDT NIET VAN BLOEMEN EN SLAP GELUL.
ZIJ RAMMEN DE MENSEN SOWIESO IN ELKAAR, OOK ALS ZIJ WEERLOOS TEGEMOET WORDEN GETREDEN .DAN DOEN GUMMYKNUPPELS EN WATERSTRALEN WONDEREN.

Het heeft geen zin een dictatoriaal opkomend bewind elke keer te zeggen:: hehe, wat doe je nou, ? dat mag niet.!!!! Hey, dat kun je niet doen..!!!

Hey, ooohoooo, nou dat mag helemaal niet. Nee, nee, nee , nu zijn jullie
Verkeerd bezig…!!!! Auw, hey, je mag niet slaan, ik ben een onschuldige burger, ik doe niets….. hey, hey, ik betaal altijd mijn belasting op tijd.!!!

Hey, ik heb mij niet verzet, je mag mij niet opsluiten….
Etc.etc.etc. Ook elkaar constant vertellen, dat zij dit, dat zij dat, hebben gedaan of uitgehaald, heeft weinig zin. Dan ben je elkaar na 6 jaar nog aan het vertellen, hoe stout zij zijn…!!!

Herinner: de Bastille in Parijs is niet veroverd, door aan alle bewakers bloemen te geven….!,,,,!!!!!!
Dat waren harken, knuppels, grepen en messen…

Maar er is een manier. EEN EENVOUDIGE MANIER.
ZODRA MEN MAATREGELEN NEEMT, DIE NIET DEUGEN EN STINKEN EN TEGEN DE RECHTEN VAN DE MENS IN GAAN OF TEGEN DE AKKOORDEN VAN DE NEURENBERG TRIAL IN GAAN, DAN HOEF JE DEZE MAATREGELEN NIET OP TE VOLGEN.

Dat heet: BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID en is IN DE WET VASTGELEGD. Dat zet hen ten schand. Hun woord en wet werkt niet meer, zij worden een roepende in de woestijn. 17,5 miljoen mensen kunnen zij ook niet kwaadaardig opsluiten.

Dat lukt niet. Het is van de grootste wapens waarover een geknecht volk in wording beschikt.
Men heeft het overal, op de wereld toegepast. LATEN WIJ HET PROBEREN OF HET OOK BIJ ONS WERKT…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.