GTB nieuws 23 augustus 2022

Aug. 23, 2022
GTB 671.

HET RAADSEL IS OPGELOST. COVID 19 BESTAAT TENGEVOLGE VAN 5G EN NIETS ANDERS…! (Benjamin Fulford informatie…bronnen )

JA, GA ER MAAR EVEN VOOR ZITTEN. WIJ ZIJN TOT IN DE BOTTEN VOOR DE GEK GEHOUDEN. Het zogenaamde Covid 19 is niet in labs ontstaan. Het hele gedoe daarom heen , met allerlei verklaringen is regelrechte bullshit. EEN BEWUST NET VAN VALSE INFORMATIE EN OPZETTELIJKE VERSPREIDING VAN ONJUISTE INFO…..
Het volgende is gebaseerd op logisch denken…

In Wuhan, China zijn de doden , door een plotselinge “ziekte” ontstaan, niet door virussen en dergelijke ( overspringen van ziekten van dier naar mens duurt volgens experts 800 jaar), maar door het aanzetten van de 5G straling. In de stad Wuhan staan 10.000 5G masten….!!! Deze heeft de verschijnselen van “covid” geproduceerd in de mens zelf.!!!!, toen zij aangezet zijn geworden op een bepaalde frequentie.

Deze Conclusie is keihard, daar het feit, dat de miljoen doden gevallen zijn in de stad Wuhan, China ( inwoners aantal 12.000.000) en alleen daar, totdat men de 5G masten heeft afgezet. Er vonden in de voorsteden, waar geen 5G masten waren geen doden. LET WEL ; GEEN BESMETTINTINGEN EN GEEN DODEN….!!!!!

Als de Covid zo besmettelijk zou zijn geweest, als aangegeven, dan zouden de miljoenen pendelaars uit de voorsteden van Wuhan zeker deze “ziekte” hebben verspreid in alle voorsteden. Dat is absoluut niet het geval geweest. Verder, het tweede grote aantal doden zijn in Italië ook gevallen nadat men daar de 5 G masten heeft aangezet en meteen weer uitgezet. Het kan niet zijn, dat zo’n “ziekte” zich met Lichtsnelheid verspreid over de hele wereld. Wel als men de 5G aanzet.

Al het geklets van vleermuizen etc berust op misleiding. Volgens diverse scientists op virus gebied is een virus niet door de lucht verspreid baar, aangezien het dood is en een overblijfsel is van afstervende cellen en bacteriën, die wij zelf uitscheiden. Ook niet door aerosolen. Dus de belazerderij gaat door met de mondkapjes, waarin men graphene oxyde aanbracht en nano particles, die men inademde en waardoor men door zuurstof gebrek en de eigen uitgestoten bacteriën ziek kon worden.

Ook de PCR test is doorgestoken kaart geweest, in gif gedrenkt zodat de hoeveelheid gif 500x groter was dan de wettelijk toegestane hoeveelheid. Ook geïnfecteerd met nano tranmitters en graphene oxyde. Men daarbij valse positieven naar wens kon produceren met de gewenste hoeveelheid van besmettingen.

Dan de giftige injecties, die bijdroegen aan de doden en de betaalde behandeling in de ziekenhuizen die voor elke covid patiënt geld ontvingen, voor elke covid behandeling nog eens geld ontvingen en voor elke aan de zuurstof aangelegde patiënt nog meer geld ontvingen, met een 90% kans van overlijden en voor elke covid dode ook nog eens extra geld ontvingen, om het aantal doden flink op te blazen…..

Dat geld kregen zij geschat vooraf ( US$ 100.000, – per covid patiënt in het totaal.) Om deze opgelegde gift te kunnen behouden, moeste zij covid doden produceren. Het past allemaal in elkaar, de hele mozaïek. Ondanks grote processen heeft men nooit het bestaan van het covid 19 virus kunnen bevestigen !!!!! En daardoor ook alle processen op dat gebied verloren…..

Het covid 19 verhaal klopte over de hele linie niet, ook niet met verklaringen van de specialisten, maar nu is de mozaïek rond en vallen de puzzelstukjes in elkaar. Wij zijn bewust belazerd, maar het heeft gedeeltelijk gefaald. In zoverre, bij de inentingen heeft men bij 70% van de bevolking de immuniteit ernstig verlaagd en veel andere gevaarlijke dingen het lichaam in gespoten…..Dus het werkelijke effect van wat men wilde bereiken is nog niet in zijn geheel bekend.

Dat zullen wij waarschijnlijk na een jaar of 4, 5 weten. Overal is er nu sprake van een “onverklaarbare“ oversterfte, die in de toekomst zeker aangewezen wordt( tenminste in mijn ogen) aan de experimentele covid injectie stoffen. Fact is, dat nu de Main stream media, doden begint te melden ten gevolge van de covid injecties.. maar dat is allang aan de gang.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.