GTB nieuws 24 augustus 2022 Bent u gevaccineerd? Het is nog niet te laat!

 

Aug. 24, 2022
GTB 672.

IETS VAN WAARDE VOOR DE INGE-ENTEN.
VREES NIET, U KUNT ER NOG VAN ALLES AAN DOEN…

Het allereerste advies is stop met de volgende spuit. Het wordt voor U nu levensgevaarlijk.
Het hangt er van af hoeveel spuiten U heeft gehad. Ik bedoel hiermee dat daaraan kan afgemeten worden hoeveel van Uw Immuun systeem nog over is. Per spuit moet U rekenen op een vermindering van uw verdediging systeem van 15 tot 20 procent, dat is voor iedereen verschillend en afhankelijk van het voor de spuit aanwezige immuunsysteem.

U heeft allemaal een geweldig lichaam, een perfecte machine. Die overal raad op heeft.
Ten eerste kan het zijn dat U een placebo heeft gehad, een nep spuit.
Maar daar moet U niet van uit gaan. Er zijn op het internet honderden voorbeelden hoe U uw immuun systeem weer kunt opbouwen.
Oa, door veel vruchten en zelf geperste sappen etc. etc.
doe uw onderzoek en begin er vandaag mee.

Men heeft veel rotzooi in uw spuiten gestopt en de WEF en WHO rekenen op een dodental dat binnen een termijn van drie, vier jaren zijn toppunt heeft bereikt. Dus U moet terug vechten met alles wat U kan vinden. Men heeft de spuiten gemaakt om te doden, op de kortere termijn of op de lange termijn. Dat is een harde realiteit. Doet U niets, dan kan dat fataal worden straks voor U.

U hoeft zich echt niet te schamen, dat U de spuiten heeft genomen. Dat is in vol vertrouwen van uw arts, uw overheid. Daar verwacht je zoiets echt niet van en dat klinkt zo absurd, die lieve Rutte, die toch het echt zwaar heeft enz.

Dus het is logisch dat U daar verder niet over na hebt gedacht, want U had wel iets anders aan uw hoofd. Zeker niet wantrouwend tegenover de gezondheidsinstanties, waarvan U dacht dat die zich juist dag en nacht inzetten om over uw gezondheid te waken.

Daarom heeft ook zo’n 70 % zich laten inenten., niet beter wetende en met vol vertrouwen.
De leugens en bedrog is zeer doortrapt en psychologisch behandeld geworden, U moest daar wel intrappen.!

Zelfs ziet U nu de rookgordijnen die ontwikkeld zijn, dat zelfs degenen die het vanaf het begin in de gaten kregen ook misleid zijn en belogen. Zoals nu blijkt dat het de 5 G torens en frequenties zijn en de rest er om heen is in elkaar gezet, zodat iedereen dacht met een levensgevaarlijk virus te doen te hebben…..

MAAR NU GAAT HET OM DE DANS TE ONTSPRINGEN. DAAROM GA VOOR U EN VOOR UW KIND OPZOEK NAAR ESCAPES, NAAR BEHANDELING, ZODAT U DE SCHADE KUNT BEPERKEN.

De deepstate had er op gerekend dat zij nog zeker een stuk of 6 tot 8 spuiten U zou kunnen geven, maar de tijd glipt ze uit de vingers.
De meeste mensen worden nu wakker en weigeren verdere injecties.

Ook zijn de Qforces, de spaceforces en de Zforces bezig met deze gevaarlijke moordenaars en hun nesten op te ruimen. Daar zijn zij nu al 6 jaar mee bezig en het loopt dit jaar op het eind.

De EU, de NAVO, de WEF en de WHO zijn de vieze rikken en die zullen allemaal worden opgeruimd.
Maar dat heeft met U niets te maken. Het gaat om uw toekomstige gezondheid.

Begin met uw bloed te laten onderzoeken op nano klontering, aids, tromboses, aneurysma. Wijzig zoveel mogelijk uw eten in echt gezond eten, direct van de boer en de echte bakker, liefst met meel van de molen. Vermijdt fabrieksvoer, want die zijn niet meer te vertrouwen, zoals Heinz, Unilever etc etc. sommige producten hebben zij mee gerotzooid in uw nadeel. Geen mcDonald meer en fast food.

Nogmaals ga aan de gang, het gaat om uw toekomst en dat van uw man/uw vrouw en uw kinderen.
Geen paniek. Geen Angst. Gewoon beginnen en kijken waar u uitkomt, overleg met anderen, die ook de spuiten hebben gehad.

Vier ogen zien meer dan twee…start discussie groepen met nieuwtjes op het gezondheid gebied. dat versterkt u mentaal.
En denk erom, niet alles is hel en verdoemenis… straks komen de med beds, medische genezingsbedden, die uw hele lichaam met alien technologie kunnen herstellen, maar die tijd moet u overbruggen….
Dus er is echt licht aan het eind van de tunnel…. voor ons allemaal.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.