GTB nieuws 25 augustus 2022

 

Aug.25, 2022
GTB 673.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

Het is duidelijk dat het dezelfde club is, die de USA, Europa ( ook Nederland) en de CCP in China aansturen. De club, die achter de Cabal staat.
Echter hun macht is tanende, daar duidelijk is geworden dat de CCP in China de afgelopen weken maar liefst 40.000.000 mensen heeft verloren, of mensen, die de partij de rug hebben toegekeerd. Als het ware een grote uitloop.

De Chinese Volksrepubliek, wat als organisatie nog steeds overeind staat, wint daarmede enorm aan invloed en macht. Niet voor niets is de volksrepubliek begonnen met de grote schoonmaak- zie het aantal uit de wolkenkrabbers “gevallen” mensen. Men vertelde ons echter het waren wanhoop zelfmoorden door corona van de bevolking.  jaja,  ja, er zullen erbij geweest zijn. Het Volk van China wordt steeds onrustiger, daar gebleken is dat slechts 40% van de inkomsten gebruikt worden door de CCP voor verdere ontwikkeling, terwijl 60% opgaat aan reizen, dineren, onkosten etc. dus men viert daar ook feest.

Verzet groeit

Het verzet groeit in China, net zoals in Europa, waar de verwachting is, dat daar ook alle regeringen in de herfst naar huis gestuurd worden, goedschiks of kwaadschiks.
Taiwan staat op het punt, de zaken in Japan te controleren. Die macht hebben zij verkregen na de tweede wereldoorlog, nadat zij in het oosten samen met de Amerikanen Japan hebben veroverd. Chiang Kai Shek, die opgejaagd door de communisten, als Leider naar Taiwan vluchtte en Taiwan stichtte verkreeg de macht over Japan en Noord Korea van de Amerikanen.

Ook hier is de wereld weer belazerd. Want NOORD KOREA dreigde bewust en opzettelijk met raketten, teneinde de wapen industrie in de USA te helpen met de verkoop van verdedigingswapens aan Japan en zuid Korea om dat te vergemakkelijken en te bespoedigen.

DUS OOK HIER WEER DOORGESTOKEN KAART. En wij maar bang gemaakt worden…
Het zenden van Pelosi, door Biden was ook een truc, om de zaken van de zoon van Pelosi, die veel macht heeft in Taiwan, te bevoordelen met zijn dealings.
Het is duidelijk dat de Deepstate zwaar onderuit gaat. Zowel India als ook Indonesia sluiten zich bij Putin, Xi Ping en Trump aan en verlaten het corrupte fiat dollar systeem.

Ook heeft Indonesia onlangs afgesproken met de volksrepubliek China om zich niet te mengen in een conflict tussen China en Taiwan. China zou 80 miljard US$ investeren in Indonesia. Ca. US$ 400 per inwoner.
Trumps arrestatie wordt verwacht, doch dat opent de weg van de militairen, een weg, die in ons voordeel, heel lang voorbereid is geworden. GOD ZEGEN DEZE GREEP….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.