GTB nieuws 26 augustus 2022

 

Aug. 26, 2022
GTB 674.

DE ZIEKELIJKE AANDACHT VAN EUROPA VOOR DE UKRAINE IS GEWOON UITERMATE BELACHELIJK, MAAR VOOR “ HET WESTEN” BITTERE NOODZAAK. ZIJ BESCHERMEN HUN BAAS….!!!!!

Daar draait alles om. Het Westen wordt geregeerd vanuit de Khazarian Maffia en die heeft zijn thuisbasis in de Ukraine. Eigenlijk altijd daar geweest. Dus van daaruit wordt de VN, de EU, De NAVO, de BIS, de ECB en de Worldbank aangestuurd.

Ook de CIA, en andere belangrijke geheime diensten worden vanuit de Ukraine bestuurd. Zij bepalen het beleid van de Cabal. ZIJ ZIJN DE CABAL, DE ILLUMINATI, DIE OP HUN BEURT WEER WORDEN AANGESTUURD WORDEN OF ONDERHORIG ZIJN AAN
EEN E.T. RAS.

Daarom doen zij alles om de Ukraine te helpen. Zelinsky speelt daar eigenlijk geen rol in. Het is een kleine drugsverslaafde meespeel puppet, die uitgeblazen wordt, zo gauw men hem niet meer nodig heeft.
Net zoals die opgeblazen kikker van een Rutte. Als zij hem niet meer kunnen gebruiken, of als hij de boel niet meer in de hand heeft dan prikken zij hem lek.

Wij hebben dat al gezien bij Johnson, bij Merkel, bij Abe van Japan, bij Trudeau, bij Dragi van Italia en bij Macron. Zij worden of zijn uitgeblazen….

Ook het Britse Koningshuis is uit elkaar geblazen…en ons koningshuis gaat er ook aan. Met Alexander bilderberg, met alle pionnen van WEF., tot Maxima toe, als secretaris van de VN….zij heeft daar toch geen kaas van gegeten…., Dat is meer voor Kaag, maar die grijpen zij ook in de kraag. Zij krijgen allemaal lichte Corona….

Dus de Ukraine is verdomd belangrijk. Als dat land omkiept, en het staat om omkiepen, dan is het met de macht van de Khazariaande Maffia in Europa en in de States gedaan.

HET ZIJN ALLEMAAL ONBETROUWBARE MIEZERIGE LEIDERS, ZONDER GEWETEN EN MORAAL. SNELPRATERS EN MEEDRAAIERS, ANDERS ZOUDEN ZIJ OP DIE PLAATS NIET NEERGEZET ZIJN.
ZIJ HEBBEN ALLEMAAL SEKSUELE AFWIJKINGEN, WAARMEE ZIJ ONDER CONTROLE STAAN EN AFGEPERST WORDEN..
EEN GROOT SMERIG FLAPDROL ZOOITJE.

En dat moet weg, snel weg, het houdt de wereldontwikkeling tegen!!!

GTB.

 

GTB nieuws 26 augustus update

 

Aug.26, 2022
GTB 675.

LATEN WIJ EENS SAMEN ECHT NADENKEN….EN LATEN WIJ NIET OM DE BRIJ HEEN DRAAIEN….RECHT VOOR ZIJNE RAAP

De vraag is ; “Kunt U uw dokter nog echt vertrouwen?”
Dat is een kardinale vraag. Waarom ?
Welnu, als hij zijn patiënten heeft ingespoten met de covid injecties, laat hem dan vallen als een baksteen. Ik zou hem tenminste niet meer vertrouwen. Als dokter, medicus moet hij weten waarmee hij U inspuit.
Hij mag maar zo niet U bespuiten omdat de farmacie dat advies geeft, of men zegt tegen de dokter, dat hij gewoon kan inspuiten omdat het toch maar een experimentele injectie betreft, die geen kwaad kan.

Als hij spuit, omdat hij weet dat het helpt, omdat hij weet wat er in zit, omdat hij weet dat het U beveiligt voor “ covid 19” dan zou je hem nog kunnen vertrouwen. Maar heeft hij U verteld, over de risico’s van het inspuiten, heeft hij U gewaarschuwd voor deze risico’s. Heeft hij er U op gewezen dat het een experimentele bio- chemische spuit is, waaraan U niet hoeft mee te werken????

Of heeft hij U verteld, dat hij niet helemaal weet wat er inzit….ALS DAT ZO IS, DAN MAG HIJ U NIET EENS INSPUITEN.
Als hij inspuit omdat hij aan elke spuit verdiend, dat is het een poenjager
En dan is hij helemaal niet te vertrouwen….

Kijk, deze mensen zijn al bijna omgekocht door de big Pharma, met hun producten en kortingen. Ik heb eens op curaçao een particulier hotel bezocht van Big Pharma. Die nodigde dokters uit met hun vrouw voor een cessie om nieuwe artikelen, nieuwe quantum kortingen, nieuwe geneesmiddelen te bespreken. De vliegreis voor beiden werd vergoed alsmede het verblijf in het hotel voor een week met zwembad. En dit voor twee cessies van 1,5 uur informatie lessen in de hele week. Later is het hotel gesloten door de belastingdienst, na een inval door de politie en de FIOD.

Zoek een dokter, die geen inspuitingen deed voor die Covid.
Het dodental uit zeer betrouwbare onderzoekbronnen is nu opgelopen wereldwijd naar 10.000 per dag van geïnjecteerde.

Het is echt serieus aan het worden.
Ook zijn er betrouwbare berichten dat de Big Pharma al 40 jaar bezig is de medicijnen te verzieken., dit door allerlei onnodig spul en ziekte verwekkers er aan toe te voegen.

Het is ook logisch. Maken zij U gezond, dan zijn zij een klant kwijt. Maar houden zij U regelmatig aan de pruttelpraat, dan valt er voor hun veel geld verdienen. Het is natuurlijk misdadig gedrag, maar dat zal hen een rotzorg zijn. Ook een dokter, die geen patiënten meer heeft wordt tuinman…. dus daar zijn correlaties….

Doch dat terzijde. Als hij spuiten gegeven heeft en de verboden medicijnen niet aan U bezorgd heeft, dat is het voor mij een klootte dokter….een pruttelaar… een geldzoeker…met moordneigingen….

TEL UIT JE WINST

GTB

 

 

GTB nieuws vrijdag 26 augustus 2022

 

Aug 26, 2022
GTB 676.

WAT DUURT HET TOCH ALLEMAAL LANG, VOORDAT ZIJ , DE QFORCES INGRIJPEN. WAAROM..!!!

Dat heb ik mij vaak, zelfs heel vaak zelf ook afgevraagd. Welnu de logica redde mij van het ongeloof.
Alleen in Europa zijn er meer dan 35.000km aan ondergrondse tunnels.
Ga die afstand eens lopen, dan ben je 3,5 jaar bezig met het lopen. Nu moet je daar de vijand nog verslaan…en ook nog zo, dat je nog 50.000 kinderen er levend moet uithalen, die als schilden en seks slaven gebruikt werden.

En als je achterom kijkt, hoe gesmeerd de corona campagne twee jaren feilloos heeft gedraaid, zonder oppositie, maar met medewerking van alle cabal regeringen, die omgekocht zijn geworden. Allemaal vijanden, die tegen je zijn. En de media die liegt en bedriegt in koor.

Dan het gerecht in Europa, wat helemaal is omgekocht door de cabal, zodat je geen proces kunt winnen. Dus ook die heb je tegen. Die kun je dus ook niet gebruiken. Elk proces verkies je. Dan een 90% slapende bevolking, die geen sikkepit weet en alles maar slikt. Elke vernedering, elke dictatoriale maatregel accepteert, tot zelfs het inenten met notabene experimentele bio chemische ongecontroleerde injectie stoffen in onschuldige kinderen en baby’s leeftijd 2 maanden tot 4 jaar. Dus van de mensheid als geheel, krijg je geen medewerking, maar volle tegenwerking, want die slikken alles wat de deepstate/cabal hen voorliegt.

Zo zijn zij al gehersenspoeld en onbruikbaar geworden als oppositie.
Ja, die zeggen nu, wat duurt het toch lang…. jaja, het duurt lang.
Het duurt erg lang om alleen te vechten tegen een massale kudde van niet gelovers en cabal volgers.

Nu nog rijden mensen in auto’s met mondkapjes op, of lopen gesluierd in de supermarkten met het idee dat zij elk moment besmet kunnen worden….en dood kunnen om vallen.

HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF….
ZELFS NU SCHREEUWT IEDEREEN,… WIJ ZIJN UKRAINERS…!!!!!

En zij worden nog steeds van boven tot onder belazerd.
En Trump is nog steeds een grote klootzak, want dat zegt de TV.
En wij zijn in de Ukraine aan het winnen, terwijl het Ukrainse leger verslagen is en zich massaal overgeeft. Met het gekregen wapentuig en al…. ja ja, zij hebben ook geen vliegtuigen en piloten meer…

MAAR WIJ ZIJN AAN HET WINNEN VAN DAT RUSSISCHE TUIG…

Maar dat tuig heeft MC DONALDS met zijn mensenvlees hamburgers het land uit gegooid met nog een 200 tal cabal Europese en Amerikaanse bedrijven….
Stom he, nou kunnen zij zondag niet meer met de kinderen…..jaja..
Daarom, het duurt nog eventjes, maar geloof mij echt, het duurt niet zo lang meer, geen jaren….

Alhoewel dat nog kort zou zijn om een heersende bende van 1500 jaar en langer in power, op te ruimen….

GA ER MAAR AANSTAAN….
WAT DUURT HET TOCH LANG….

Probeer maar eens eerst die cabal en WEF gluiperds, zoals Rutte weg te krijgen!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.