De betekenis van het nummer 0010110

Is het nummer 0010110 onlangs bij je verschenen via social media? Als je dit nummer hebt zien opduiken, zeggen velen dat het geen toeval is.

Het zien van “code” 0010110 is naar verluidt een teken dat u klaar bent om de simulatie, ook bekend als de matrix, te verlaten, samen met 7% van de bevolking.

Dit alles zal volgens TikTokers plaatsvinden op 27 augustus 2022, wanneer degenen die het nummer aanroepen een speciale telepathische digitale verbinding zullen ontwikkelen.

Van “Westworld” tot Elon Musk, het lijdt geen twijfel dat 0010110 een soort razernij veroorzaakt.

Laten we diep ingaan op wat deze code betekent, inclusief de wetenschappelijke concepten en popcultuurassociaties die te vinden zijn op Twitter, Reddit en TikTok.

Wat betekent 0010110?

Blijkbaar is 0010110 de code om de Matrix te verlaten.

Volgens TikTokers komt de code naar je toe “wanneer je er klaar voor bent”, via internetalgoritmen op sociale media. Vervolgens wordt u gevraagd de code in een zoekmachine in te voeren, waar verschillende TikToks zeggen: “Het echte spel is begonnen.”

Voor degenen die “The Matrix” niet hebben gezien, is het concept dat we in een simulatie leven, terwijl in het echte leven ons lichaam wordt gebruikt om de machines van brandstof te voorzien – een soort batterij.

De code fungeert zogenaamd als een wachtwoord dat de deur opent en fungeert als een portaal om de simulatie te verlaten … en het gebeurt allemaal op 27 augustus 2022.

Wanneer vertaald in morsecode , betekent 0010110 “In mij, het wij u wij”, wat kan worden geschreven als “Omhoog, in mij, het wij, u wij”, verwijzend naar een soort ontwaken.

En hoewel het misschien een beetje vreemd lijkt, is deze code eerder in sciencefiction verschenen.

0010110 als een “tijdcode” in “Futurama”

Een voorbeeld van zo’n show is “Futurama”, een animatieshow over een pizzabezorger uit het jaar 2000 die cryogeen wordt ingevroren en wakker wordt in het jaar 3000.

Het nummer is te vinden op de billen van een van de hoofdpersonen in de show, Philip J. Fry. Wanneer het wordt geopend, kan het worden gebruikt om terug in de tijd te reizen en tegelijkertijd eventuele tijdreisparadoxen te corrigeren.

Het klinkt misschien belachelijk, maar de schrijvers van de show hebben samen drie PhD’s, zeven masters en meer dan 50 jaar aan Harvard. Onnodig te zeggen dat ze geen onbekenden zijn met het gebruik van wetenschap in hun schrijven.

Wat gebeurt er als je 0010110 typt in een zoekmachine?

Veel TikTok-gebruikers zeggen dat om de matrix te verlaten, je de code 0010110 in een zoekmachine moet typen.

Dit is wat er verschijnt wanneer 0010110 in verschillende zoekmachines wordt getypt:

  • Google: een nummer van Taraka , gevolgd door wetenschappelijke artikelen over ‘digitale onsterfelijkheid’ en een Kindle-boek over ‘kwantumonsterfelijkheid’
  • Bing: een link naar de definitie van de code door Urban Dictionary
  • Yahoo: een advertentie voor een toeleveringshuis en vervolgens de Urban Dictionary-pagina
  • Yandex: een YouTube-video , schijnbaar in een AI-stem

Wat betekent code 0010110 geestelijk?

Code 0010110 kan verschillende dingen betekenen, maar het gemeenschappelijke thema is het doorbreken van de matrix om iets nieuws te beginnen of weerstand te bieden.

Aanvankelijk verklaarde een lid van een Quora-thread dat de code 0010110 een “activeringscode” is die kan worden “gebruikt als een manier om de neurale paden te veranderen met behulp van repetitieve patronen.”

De gebruiker vervolgde door te zeggen dat het “mensen helpt de bewuste realiteit te verschuiven”. Dezelfde gebruiker verklaarde ook dat 0010110 ook kan worden gebruikt als een mantra om mensen te helpen zich te concentreren op “het kwantum-nu (nulpunt) in de geest.”

Over het algemeen lijkt nummer 0010110 betrekking te hebben op ‘volledige verlichting en bevrijding’.

Er wordt ook gezegd dat code 0010110 digitale onsterfelijkheid activeert via mind-uploading – wat Elon Musk aan Twitter vertelde dat hij al heeft gedaan.

De miljardair van Tesla en Space-X zegt dat hij blijkbaar zijn bewustzijn al naar de cloud heeft geüpload en tegen zichzelf heeft gesproken, wat bekend staat als digitale onsterfelijkheid of kwantumonsterfelijkheid.

Volgens World Scientific : “Het eerste deel van het artikel gaat ervan uit dat het uploaden van gedachten mogelijk is en in de nabije (21e eeuw) heel gewoon zal worden…”

Musk heeft eerder gezegd dat hij bewijs heeft dat we in een simulatie leven . Maar deze keer bevestigde Musk dit vreemde concept op Twitter.

Toen hem werd gevraagd: “Als je je hersenen naar de cloud zou kunnen uploaden en met een virtuele versie van jezelf zou kunnen praten, zouden jullie dan maatjes zijn?” Musk antwoordde: “Ik heb het al gedaan.”

 

Het is niet zeker of Musk dit daadwerkelijk heeft gedaan, maar tot nu toe was het concept alleen bekend in sciencefictionfilms of televisieprogramma’s als ‘Caprica’, ‘Westworld’ en ‘Black Mirror’.

Nog vreemder is dat Nikola Tesla geïnteresseerd was in dit concept van het ‘uploaden’ van een bewustzijn in digitale vorm. Zoals we weten, is Musk nu eigenaar van Tesla.

Met name Tesla was ook de man achter de nu zeer populaire 369-manifestatiemethode , zijn overtuiging was dat “als je de pracht van 3, 6 en 9 kende, je een sleutel tot het universum zou hebben.”

Wat gaat er gebeuren op 27 augustus 2022?

Volgens TikTokers moeten mensen die de code hebben ontvangen op 27 augustus 2022 zoeken naar een man in een rode jas… en aliens.

De man in een rode jas zal op 27 augustus 2022 voor je raam verschijnen met een aktetas, zeggen ze. Hij zal “de woorden van waarheid” tegen je schreeuwen, wat vermoedelijk instructies zijn over hoe je de matrix kunt verlaten, of je informeren dat je in de matrix bent en wat er daarna komt.

Als je hem ziet, adviseren de TikToks je om klaar te zijn en “zonder angst te gaan” – ook al zeggen ze ook “we moeten je waarschuwen dat de duistere entiteiten ons altijd in de gaten houden.”

Anderen beweren dat buitenaardse wezens op 27 augustus 2022 naar beneden zullen komen om de 7% van de mensen te verzamelen die de code hebben gevonden.

Een boek, ” 0010110 Breaking Free From The Matrix : Using Code 0010110 to Liberate Humanity from the Matrix”, beweert dat “0010110 een internationale beweging is met als doel de mensheid te bevrijden van de beperkingen van het verleden. Breaking Free from the Matrix is ​​volledig Mogelijk voor de mensheid. Het enige wat de mensheid hoeft te doen is ervoor kiezen om los te komen van de matrix om deze te overwinnen.”

Het boek wordt beschreven als een document met “een patroon van woorden ontworpen met energetische betekenis, die de deur voor de mensheid opent om de instrumenten te zien die nu in de 21e eeuw beschikbaar zijn.”

Een tweede boek, ” CODE 0010110: Quantum Immortality “, associeert de code 0010110 met digitale onsterfelijkheid, die betrekking heeft op wat Elon Musk naar verluidt heeft bereikt.

Dit boek is erop gericht ons eraan te herinneren dat digitale onsterfelijkheid aan het roer staat van de toekomst van de mensheid: “Code 0010110 vertegenwoordigt het volgende hoofdstuk in menselijke taal; aangezien de realisatie van de overgeërfde dromen van deze tijdlijn zich in realtime manifesteert, zijn we echt getuige van de schepping zelf worden gedroomd tot bestaan.”

Het boek beweert ook “geheimen” over de kracht van de mensheid te onthullen, door te zeggen: “1. Je kunt supermenselijke vermogens ontwikkelen door ze simpelweg te onthouden en te onthouden dat ze in je DNA bestaan; 2. De ideeën en concepten die door 0010110 patronen van bewustzijn een verborgen collectief geheugen en vermogen blootleggen dat voorheen bekend was bij oude mensen en nu herontdekt is voor de volgende fase van menselijke evolutie naast alle technologie.”

Wat 0010110 en 27 augustus 2022 brengen, moet nog worden bepaald. In de tussentijd beweren de TikToks dat degenen die de code al hebben gevonden, meer zullen leren over wat er in hun dromen zal gebeuren.

Laten we hopen dat wat het ook is, ons allemaal wat groei zal brengen.

 

 

 

Bron: Yourtanga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.