Hoe overleef je na de grote reset

In deze tijd van een eindeloze cyclus van berichten en een draagbare gadget in onze handen die ons er altijd aan herinnert, is het gemakkelijk om erin verstrikt te raken. Het gevolg is een bijna constante angst en stress in verband met de huidige toestand van de wereld.

Wat doen we met al het nieuws over droogte, honger, ziekte, pesticiden en plastic in alles wat we eten? We kunnen die rusteloze energie omzetten in iets productiefs – en ons voorbereiden.

Je eigen voedsel verbouwen

Het zal hoogstwaarschijnlijk het eerste zijn waar iedereen aan zal denken als ze zich voorbereiden op het einde van de wereld. Hoe zorg ik voor eten voor mezelf of mijn gezin als ik niet naar de supermarkt kan rijden en mijn kaarten kan swipen? Gelukkig voor ons biedt de aarde ons alles wat we nodig hebben om ons eigen voedsel te gaan verbouwen, of we nu ons eigen stuk land hebben om op te graven of dat we iets minder moeten beginnen.

Ga nu online (je weet nooit wanneer je er geen toegang toe hebt) en schrijf alles op wat je leert. Hoewel Google Documenten handig is als het internet uitvalt, is al uw kennis niet beschikbaar. Het verkrijgen van een papieren exemplaar van de boerenalmanak zal ook je leven redden.

Begin nu met je composthoop. Composteren kost tijd, dus hoe eerder het begint, hoe eerder je voedingsrijke compost hebt waar je in kunt graven om je eigen groenten en fruit te verbouwen.

Zoek een waterbron

Hoewel leven met vers, gefilterd, gebotteld water verleidelijk kan zijn, is het gewoon niet haalbaar. Je moet op zoek gaan naar je eigen water. Het is goed dat de planeet waarop we leven ons er bijna altijd van voorziet.

Heb je ooit op de bank gekruld met een warme mok warme chocolademelk terwijl de storm buiten woedt, in alle veiligheid en comfort in het comfort van je eigen huis? Welnu, deze dagen zijn het perfecte moment om uw watervoorraden aan te vullen. Als je leert hoe je je eigen regenwater kunt opvangen, zal elke buurman die zich niet heeft voorbereid op het einde van de wereld jaloers worden op hoe stralend je huid is!

Het is echter belangrijk om niet alleen kannen op te zetten om regenwater op te vangen, maar ook om te leren hoe je het goed kunt filteren.

Als je in de buurt van de oceaan woont, leer dan om zout water te filteren voor veilig, vocht inbrengend drinkwater. Zelfs als je niet in de buurt van de oceaan woont, leer dan hoe je het moet doen. Je weet nooit waar je reizen je zullen brengen in onze apocalyptische toekomst!

Genereer je eigen kracht

Hoewel het spannend kan zijn om buiten te staan ​​tijdens een storm met vliegers en de wind door je haren te voelen, zijn er veel betere manieren om elektriciteit op te vangen en om te zetten in energie.

We bevinden ons in een nieuw technologisch tijdperk en er zijn verschillende manieren om de kracht te behouden om de TikTok-apocalyps te controleren. Wind, water, zon, de mogelijkheden zijn eindeloos! Of je het nu alleen aangaat of met een groep overlevenden die je eigen gemeenschap bouwen, je hebt kracht nodig.

De gemakkelijkste manier om je hierop voor te bereiden, is door zonnepanelen in te slaan terwijl je ze nog kunt kopen. Als je ze nu niet kunt betalen, kijk dan rond op plaatsen die ze al hebben als de beschaving instort.

Het hebben van zonnepanelen is echter niet voldoende. Wat als uw maaidorser geen elektricien heeft die gekwalificeerd is om een ​​beschadigd zonnepaneel te repareren? Leer de basis, print de schema’s, leer hoe u eventuele problemen kunt oplossen die zich kunnen voordoen in het geval van een storing in een zonnepaneel.

Hoogstwaarschijnlijk heeft u geen onbeperkte toegang tot een energieauto. Goed nieuws voor jou, alles wat je nodig hebt is een pijp en je kunt je eigen gas zuigen tijdens een apocalyps om je auto in beweging te houden terwijl je wegrijdt van een groep kannibalen die je achtervolgen. Je kunt je hierop voorbereiden door te wennen aan de smaak van benzine – geen tijd om te kokhalzen en mijnen te maken als mensen hunkeren naar je lichaam!

Kennis van de basisprincipes van constructie en reparatie

Wat ga je doen als een van de muren van je slordige basis instort of een waardevol voertuig in verval raakt? Je moet de vaardigheden kennen om deze problemen op te lossen als ze zich voordoen (en zullen zijn).

YouTube zal je beste vriend zijn bij het leren van de basisprincipes van huisreparatie en auto-onderhoud. Er zijn duizenden video’s om je op weg te helpen, en als je een stap verder wilt gaan en kleine bouwprojecten voor je huis wilt starten, zijn er tal van aanbiedingen voor elektrisch gereedschap op Facebook Marketplace van onlangs bedrogen echtgenotes.

Wat als je geen handarbeider wilt worden en liever een aangewezen persoon hebt voor deze rol? Als je een vrouw bent, heb je geluk, want het is gemakkelijk om een ​​man te vinden die het voor je doet. Weet je niet waar je het kunt vinden? Hier is een tip: ga naar een Home Depot en parkeer op de parkeerplaats. Open de motorkap van de auto en trek aan willekeurige draden of stekkers. Maak je beste sexy gezicht dat in gevaar is en wacht tot valide en hardwerkende mannen met je zwermen en hun hulp aanbieden. Kies je favoriete en je hebt een nieuwe vriend uit de apocalyps!

De laatste momenten

Door de hele menselijke beschaving heen neuken de rijken de armen. Dit is geen nieuw concept voor de samenleving en zal hoogstwaarschijnlijk nooit volledig worden uitgeroeid. In dit nieuwe tijdperk van informatie-overload is het gemakkelijk om overweldigd te raken door de onrechtvaardigheden van deze wereld. We zijn tenslotte ook maar mensen en het ligt in onze aard om voor andere vechtende mensen te zorgen. Het is belangrijk om een ​​stap terug te doen en te beseffen dat je maar zoveel tegelijk kunt doen.

Schakel meldingen van mobiele telefoons over elke nieuwe wereldramp uit. U hebt geen realtime updates nodig over rampen en tragedies over de halve wereld. Ga naar buiten en adem diep in de frisse lucht die ons zo rijkelijk door de aarde wordt toegevoerd.

Het is belangrijk voor je mentale stabiliteit om af en toe los te koppelen. Je hoeft je telefoon niet in het dichtstbijzijnde meer te gooien (maar als je dat dramatische moment wilt, ga je gang!), Maar doe een stapje terug en denk na over alle mooie dingen die het leven ons altijd te bieden heeft.

U kunt tijd doorbrengen met uw dierbaren. Je kunt nog steeds iets gaan drinken met je vrienden en lachen tot je kanten pijn doen. Je kunt seks hebben en verliefd worden. In de ochtend hoor je vogels zingen, en in de nazomernacht een oorverdovend orkest van insecten. Je kunt de zon zien weerkaatsen op het water, in het gras liggen en vormen maken uit de wolken. Het leven is mooi en het is belangrijk om deze momenten in de chaos van de wereld van vandaag te waarderen.

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.