Aug. 27, 2022
GTB 677.

HET LICHT BEHOORT ONS TOE EN HET VERSCHIJNT AAN DE HORIZON. DE MILITAIREN BEREIDEN ZICH VOOR OP HET AMERIKAANSE CONTINENT.

ALS WIJ DE BERICHTEN van Benjamin Fulford serieus nemen, dan schijnt er overleg te zijn tussen America en Canada op militair White Hats gebied.
Als een land overgenomen blijkt te zijn door een stelletje criminelen
( Nederlandse militairen, letten jullie op…!!) dan is uiteindelijk het leger wat in moet grijpen en recht en orde, de democratie, verplicht is te herstellen. Deze plicht is vastgelegd in de grondwet.

Dat is de enige manier. Q laat weten; “military force is the only way”
Wel, daar kun je over van mening verschillen, want als een land massaal in staking gaat, dan heeft de regering ook geen reden meer te bestaan en moet ook vallen…. dat hebben wij keer op keer gezien, dat dit gebeurde.
Een grote algemene staking gebeurd natuurlijk niet, als het land ernstig verdeeld is… ook dat zien wij in Nederland. Een hele grote club heeft nog niet in de gaten wat er eigenlijk aan de hand is.

Welnu, in Canada beginnen zij het door te krijgen. Nadat de truckers het voorbeeld gaven, gevolgd en toegejuicht door een groot aantal burgers, is men nu zover dat de bevolking zich niets meer aantrekt van verdere verziekte maatregelen, genomen door een crimineel gouvernement. Zij, de burgers, gaan hun gang en doen ook de mondkapjes niet meer op.
Zij hebben het gehad. Klaar. Trudeau’s macht neemt nu snel af.

Wij weten, dat hij allang gearresteerd is door de politie en leger, maar direct vervangen is geworden door de Cabal. Want deze criminele groep laat de macht nog niet los. En U weet, dat zij tot in de haarvaten van de samenleving invloed hebben. Het gerecht deugd ook van geen meter.
Het is geïnfiltreerd, corrupt, omgekocht en geblackmailed.

Dit op een enkele standvastige rechter na, hier of daar.
De bastaard zoon van Fidel Castro, want dat is Justin Trudeau, ook een pedofiel natuurlijk, daar zijn bewijzen van, is ook maar een plaatsvervanger en cabal, puppet.

Het is de bedoeling straks, als het zooitje opgeruimd is een nieuw land te stichten van noord Amerika. De Corporation USA heeft opgehouden te bestaan. Natuurlijk, als de bevolking zich over samenvoeging
in een referendum daarover heeft uitgesproken. ( een referendum wat volgens D66 altijd overbodig is….).

De tijd is in ons voordeel. De tunnels bijna schoon, de Ukraine bijna gezuiverd, de biolabs in Taiwan zijn nu aan de beurt. Hier en daar in de wereld nog duizenden kilometers schoon te maken tunnels.

EN KLAAR IS RUTTE, KAAG, HOEKSTRA EN ANDERE GLUIPERDS
HET WORDT TIJD DAT NEDERLAND WORDT BEVRIJD VAN CRIMINELEN, WIJ MOETEN HEN AFSCHUDDEN ALS EEN HOND, DIE ZICH DROOGMAAKT.
WIJ ZIJN ER AAN TOE.!!! GENOEG IS GENOEG.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.