GTB nieuws zaterdag 27 augustus 2022

 

Aug.27., 2022
GTB 678.

IN DE VIDEO VAN LANGE FRANS ZIET U EEN SLUIER OPLICHTING VAN DE ONDERLINGE CONNECTIES VAN PEDOFIELEN, DIE VIA MATEN EN PEDOFIELE VRIENDEN HET REGERINGSCORDON LEGDEN VAN ELKAARS BESCHERMING.

Het is belangrijk om deze video aan te kijken. Een samenwerking tussen politici, ambtenaren, justitie en politie komt hier naar voren. Deze samenwerking werkt als een beschermingsblok voor deze jongens en meisjes in de hoogste Echelon.

Allereerst het feit, dat het daar barst van de pedofielen, homo’s en lesbiennes. Mensen met min of meer seksuele afwijkingen ten opzichte van het standaard homo sapiens seksuele gedrag.
Daarmee, omdat het zo gevoelig ligt in de samenleving, zijn deze meer afpersbaar en daarom zitten zij ook daar, of zijn daar neergezet door de deepstate.

Alleen diegenen die 100 % betrouwbaar afpersbaar zijn krijgen die hoogste functies. Zij moeten geen escape hebben, behalve zelfmoord.
In de satanische rituelen, nadat zij afgeperst geworden zijn, om steeds meer smerigheid uit te halen, is de ultiem phase het standaard verkrachten en het vermoorden van een minderjarige, baby of jongeling.

Als dat gefilmd is, gaat de deur voor de topfuncties open. Er is geen escape meer voor hen en zij voeren alles uit wat hen opgedragen wordt.
Volgens Ronald Bernard, de banker, die dat niet kon, een kind verkrachten en vermoorden, is dat het wapen waarmee men alles in het gareel houdt.

Hij weigerde die ultieme daad en verloor zijn baan en
zijn vermogen. Men zorgde dat hij twee keer in een psychiatrische inrichting werd opgenomen en het feit dat hij geen namen noemde heeft hem het leven gered.
Maar zover gaan de tentakels, men draait daar de hand niet voor om.
Hij werd ook enkele keren gewaarschuwd, niet afgebakende terreinen en territoriums te betreden. Het zijn vreselijke netwerken, waar de gewone mens zich niets van kan voorstellen. Een wirwar van geheime padvindersgroepen voor volwassenen.

Robert van de luitgaarden is de vierde van de klokkenluiders, ( zover mij bekend) die het zelf aan de lijve heeft ervaren…. en hij komt met zijn klagen geen stap verder, daar alles afgeschermd wordt.
Als U dit gevolgd heeft, dan weet U ook, dat U met een liedje, een bloem en een gedicht niet verder komt, en het scum niet weg jaagt.

Zij zullen zich tot en met laatste ademtocht verzetten daarom moeten wij als volk de criminelen niet meer volgen, maar blokken.
Stakingen, burgerlijke ongehoorzaamheid is hier volledig op zijn plaats.
Wacht niet op Trump, die heeft zijn handen vol aan 143 ondergrondse militaire basissen gevuld met satanische pedofielen en slechte buitenaardse rassen…., ook dat duurt nog even….

Wij wachten met spanning op Benjamin Fulford, die teruggekeerd is uit zijn vakantie hide in de mountains…

GTB.

 

 

Lange Frans in gesprek met Robert van de Luitgaarden. Al ruim 35 jaar spreekt Robert zich uit, als seksueel misbruikt slachtoffer, door de voormalig directeur van Jeugdzorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.