GTB nieuws 30 augustus 2022

Aug.30, 2022
GTB 679.

GEVAARLIJKE ONTWIKKELINGEN TEN AANZIEN VAN ONTDEKKING OVER DE VACCINS/ eigenlijk inentingen, het zijn geen vaccins en mogen als zodanig ook niet zo genoemd worden.

Voor degenen, die niet willen weten wat er in de inentingsstoffen gezeten heeft, die moeten dit ook niet lezen. Je wordt alleen maar banger, maar dat moet niet zo zijn.
Wij kunnen kop in het zand steken en geen verder last hebben van het weten. Je kunt ook met opgeheven hoofd in de regen kijken, waar de bliksem inslaat. Het is Uw beslissing. Het ene is niet meer of minder dan het ander.

Dit verslag gaat ook niet over de verdere 8 ontdekkingen van vreemde zaken, waar al over bericht is geworden. Dit is zuiver apart daarvan….
In de video van infowars / mike Adams wordt er al wat uit de doeken gedaan betreffende de overbodige metalen in de inentingsstoffen.

Mike Adams zelf is uit de hoek van laboratoriums afkomstig en heeft zijn eigen onafhankelijke lab, geheel vrij van de normale sponsering van Big Pharma, en de regering.
Hij heeft zelf onderzoeken gedaan en komt tot de volgende conclusie.: er zijn metalen toegevoegd aan de serums.
Deze metalen bevinden zich in bijna alle 4 serums;

Aluminium, Silicon, Sulfer, Chromium, Lood, strontium, Cadmium, Uranium en Titanium, Arsenicum en Nikkel.
Deze metalen zijn zijns inziens allemaal overbodig.
Voorlopig hebben mondiale onderzoekingen in Duitsland geleid tot een geschatte dodental tot nu toe, wereldwijd, ten gevolge van de inentingen in een aantal tussen de 5 en 12 miljoen.

daarom is het onderzoek van mike adams belangrijk, want velen zijn gestorven door bloed klontering, wat in feite geen bloedklontering is.
Hij ,Mike Adams is bezig te analyseren waaruit deze bloedklontering bestaat en meer om te kunnen onderzoeken hoe deze dodelijke bloedklontering tegen gegaan kan worden.!!!!!

Hij heeft vastgesteld dat de bloedklonters, slechts uit 4 % uit bloed bestaat. De rest is andere substantie , onder anderen graphene. Dus geen echte bloedklontering.!!!
Hij heeft ontdekt, dat in de bloedklontering geen ijzer, magnesium en zink zitten, wat normaal in trombose klonters zit. Wel zijn er 5x meer Tin,50% meer aluminium en 50% meer sodium in de klontering gevonden wat zeer abnormaal is. De zogenaamde bloed klonters zijn aangereikt door Jane Ruby, een bekende dokter, die strijdt tegen de covid inentingen.

En de bevindingen zijn bevestigd door een team van 60 Duitse artsen, die tot dezelfde conclusies zijn gekomen.
De klonters zijn rubberig en elastisch, en zijn groeiend, maar leven niet. De graphene zorgt voor de groei, doordat het aan elkaar plakt en daardoor een soort elektrisch circuit vormt, die reageert op radio signalen van 4,3 Gigaherz. het reageert dan als een intergrated elektrisch circuit en kan deze signalen opslaan…. wat erg vreemd is…
Het lijkt alsof de klonter, door zijn groei leeft, maar het is een dode stof.

( je zou het kunnen vergelijken met een magneet die ijzer aantrekt in het water wat voorbij stroomt., lijkt ook dat het leeft, want het wordt steeds groter….gtb)

Zij zijn met man en macht bezig antistoffen te ontwikkelen….
Hopelijk gaan veel labs zich daarmede bezig houden, daar dagelijks ca.7000 doden vallen door klontering….
GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.