GTB nieuws update 30 augustus 2022

Aug. 30, 2022
GTB 680.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

OP DIT MOMENT , 29 en 30 Augustus vindt er een vergadering plaats in het Vaticaan met alle kardinalen. Er worden 20 nieuwe zwarte kardinalen benoemd uit Afrika in een poging genoeg stemmen te kunnen creëren voor de verkiezing van een zwarte Paus. ( de Kandidaat is uit Ghana en op dit moment opgenomen in een ziekenhuis in Rome). Paus Franciscus wordt zogenaamd door het stelletje Farizeeërs verweten dat hij te weinig heeft gedaan om pedofielen uit het Vaticaan te verwijderen ( wij weten inmiddels dat Franciscus allang verwijderd is en vervangen door een plastic masker Paus. Dat weten de kardinalen ook wel, maar de show must go on.. gtb)

Met de zwarte Paus wil de khazarian maffia dan een revolutie veroorzaken. Reeds nu worden de bankers van het Vaticaan en alle daaraan gerelateerde organisaties opgeroepen hun geld in te leveren bij het Vaticaan. De Khazarian Maffia heeft immers bijna geen geld meer. En men wil toch waarschijnlijk een fake aanval veroorzaken vanuit de ruimte., vandaar een verhoogde zichtmelding op de wereld van UFO’s.

Macron en Schulz kunnen zich niet meer veilig op straat vertonen, wat zij worden weggehoond en toe geschreeuwd door het publiek…
Het is een teken dat de onrust in het westen toeneemt. Ook in Engeland vraagt men zich af, of Macron nog wel te vertrouwen is en nog een vriend van Engeland is….

Men doet geen moeite meer voor Trudeau, deze smerige pedofiel is uitgespeeld en heeft geen kracht meer. De Q forces/ White Hats maken nu de dienst uit in Canada. Canada is dus voor de Khazarian Maffia verloren….. De boeren en Truckers kunnen nu vrij ademen….

Ook Trump bereidt zich voor op overname van de Staat. De federale Supreme Court staat nu aan de zijde van Trump, doordat de pedofiel Roberts van SCOTUS gekozen heeft voor samenwerking met Trump, in plaats van de kogel, vanwege zijn hulp bij een moord enkele jaren geleden op een SCOTUS Collega.( Antonin Scalia )

Dus daarmede heeft Trump nu het grootste gerecht (DeSupreme Court ) aan zijn zijde….en kan nu juridisch verder gaan met federale tribunalen…..

De BRICS organisatie met een goud dekkende munt wordt ook steeds sterker, steeds meer landen sluiten zich aan.
De atoom oorlog is eindelijk van de baan, daar zijn alle tekenen nu voor aanwezig. Het enige wat nu over blijft is project Blue Beam; een fake aanval van ufo ‘s uit de ruimte gedeeltelijk met Hologrammen geprojecteerd en gekloonde grey aliens.

NASA ( geen ruimte organisatie) heeft daartoe zich onlangs officieel uitgelaten over het bestaan van Ufo’s en buitenaardse gemeenschappen
Dat is een teken aan de wand, dat het die richting uit kan gaan.!!!!

In ieder geval loopt het steeds beter voor de White Hats en raakt de Khazarian Maffia steeds meer in de verdrukking.

U KUNT RUSTIGER GAAN SLAPEN…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.