GTB nieuws 1 september 2022

 

Sept. 1, 2022
GTB 683.

DE DERDE WERELD OORLOG IS VOLOP AAN DE GANG, MAAR DE UITKOMST, LINKSOM OF RECHTSOM STAAT VAST.

WAT EN WAAR IK OVER PRAAT IS EIGENLIJK NIET ZO BELANGRIJK.
IK LAAT U NIET WAKKER LIGGEN OMDAT U ZELF BEELDEN OPROEPT VAN VERSCHRIKKELIJKE HAPPENINGS. DIE GA IK DUS ECHT NIET UITGEBREID OMSCHRIJVEN.

Dat heeft geen zin. Ik praat het liefst niet over de aantallen kinderen die dagelijks door de Q forces en Z forces gered worden uit de klauwen van de pedo’s en satanische cabalisten. Fact is dat er onder de oppervlakte verschrikkelijke beelden gemaakt worden, wat de militairen daar aantreffen. Daar heeft U geen voorstelling vermogen van. Gelukkig maar. Ook niet over de doden , die veroorzaakt worden bij onze militairen omdat zij een moment verlamd raken door wat zij zien, en daardoor niet meer adequaat en op tijd kunnen reageren…..

De beelden zijn verschrikkelijk en wat velen meemaken raken zij voor hun leven niet meer kwijt.
Dat komt omdat het satanische zooitje in de tunnels eeuwen lang hun gang konden gaan, zonder afremming….

zij kloonden er op los, medische experimenten, waarbij Mengele een klein jongetje was.
Ik herinner mij de tijd dat men genetisch geschokt was en dat de bovenwereld geen goedkeuring meer gaf aan clonings experimenten.

Op dat moment gaat het ondergronds en wordt het een SOP. Een secret operation. En worden alle medewerkers in aparte units verdeeld van 2 of 3 mensen, die met andere units niet mogen of niet kunnen communiceren en alles wordt op camera vastgelegd en gecontroleerd.

Dat gebeurd praktisch met alles wat boven de grond verboden wordt EN ONDERGRONDS GAAT!!!!!
Kijk alleen maar eens naar de bio warfare, dat is in verdragen verboden, maar ieder land houdt zich daar praktisch ondergronds mee bezig. Uit het zicht van de gewone burger. Klokkenluiders krijgen meteen een ongeluk of worden afgemaakt…..Klaar…!!!!

Het Tunnel schoonmaken door het leger kunt U vergelijken met straat gevechten, huis voor huis, hoek voor hoek. Dus het brengt veel slachtoffers.
Als 8.000.000 kinderen per jaar verdwijnen op de wereld en slechts een klein gedeelte wordt teruggevonden, dan weet U dat de rest ondergebracht moet worden, getransporteerd moet worden of, na gebruik, afgemaakt moet worden ( sorry)

Iedere stad heeft zijn eigen pedofielen ringen. Elke geheime grote mensen padvinders club heeft zijn nationale en internationale pedofielen ringen. Elke religie heeft dat. De romeinen en de Egyptenaren hielden zich daar al mee bezig. Met hun badhuizen en kinderclubs en jongelingen organisaties.

Toen werd er al geruild, verhandeld, verkocht en geroofd…..en verkracht. Dat was al een privilege van de elites de senatoren….de bestuurders…DAT IS NIET VERANDERD, MAAR ALLEEN GEHEIMER GEWORDEN, OMDAT DE SAMENLEVING DIT STEEDS MEER GING AFKEUREN. Dus toen ging het en nu nog is het een ondergronds gebeuren, in de nacht, stiekem, met rituelen en satans offeringen etc etc.

MAAR DE LUCIFER BRAND EN VERGAAT TOT AS…
EEN NIEUW TIJDPERK STAAT VOOR DE DEUR! KNOCK,KNOCK, KNOCK

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.