GTB nieuws update 31 augustus 2022

Aug. 31, 2022
GTB 682.

VOOR DE TWIJFELAARS ONDER ONS, DE TELEURGESTELDEN EN DE BEMINDE ONGELOVIGEN……Q IS RAAR, MAAR WAAR…!!!!!

Velen onder U vallen van hun geloof af en halen de schouders op omdat er zogenaamd niets “ waarneembaars” aan het gebeuren is.
Ja, ja, dat dacht je maar.
Welnu, een opfrissertje kunt U wel gebruiken.

Trump werd uit de middel of nowhere gekozen in 2016. Alle peilingen wezen naar Killary met 93 tot 98% zekerheid.
In Europa veegden zij de straat aan met Trump. Zij snapten niet, dat de man nog durfde mee te doen, de loser. maar in het geheim werd hij geholpen door de Q forces, die Biden en Killary en Obama, de oplichter, allang door hadden…

Ik werd wakker op het moment dat Trump vertelde tijdens zijn inzegening, dat hij gesteund werd door 200 generaals.
DAT IS GEEN KATTEPIS… EEN GENERAAL COMMANDEERD 6000- 7000 man.

Een Divisie 200 Generaals hebben in het totaal dus zo’n 1.300.000 soldaten.
Dat niet alleen. Hij verklaarde ook dat wereldwijd hij de toegezegde steun had van 800 generaals uit een aantal landen…Dat betekend zo’n 5 miljoen soldaten.

Een president heeft zich nog nooit zo uitgelaten, en dat trok sterk mijn aandacht , dat er iets aan de hand moest zijn. Het rommelde in de verte.
Dat werd bevestigd op 17 November 2017, toe Q aan het firmament verscheen met zijn eerste geheime militaire gecodeerde boodschappen.

Op 4Chan en later op 8 Chan. Daar was meteen vanuit de veteranen en ex personeel van alle geheime diensten rond de wereld een enorme steun en understanding.
Q is de hoogste clearance, die men kan krijgen en ligt ver boven de top secret clearances….Q is de hoogste graduatie….

Ik kon er eerst helemaal geen wijs uit worden, maar begreep dat er wel iets ernstigs aan de hand was. Welnu, dat is gebleken.
Zij werken niet in het openbaar, dus maken in feite niets bekend, maar analisten uit het leger en van geheime diensten ontrafelden een groot gedeelte van de boodschappen

cabal

Nogmaals U hoort niets. Maar er werd wel waarheid gebracht en men bracht de hele fraude van de verkiezingen in 2020 opnieuw tot in de haarvaten aan het licht. Met video’s en geluidsopnamen. Ook hadden zij de steun van de spaceforces van de USA, Rusland en China. Dus er stond een grote organisatie achter, die is ook echt wel nodig en die organisatie is nog steeds wereldwijd groeiende. Ook groeide het support onder burgers, die nu geschat door mij, ca. De 400 miljoen betreft.

Vele cabal-puppets zijn al gearresteerd en stiekem vervangen en spelen het spel door, voeren de orders uit, die de cabal hen voorschrijft.
Omdat de Q forces de totale controle hebben over de informatie, die de cabal laat draaien, zijn zij nu ook de masters en rollen de een na de ander op of vervangen geruisloos een aantal…cabal leiders en puppets.

Gisteren nog is de directeur van de FBI gearresteerd vanwege de onwettige inval, die uitgelokt werd door de Q forces, in het Margo Lago huis van Trump. Die daar ook een hoop bewijzen bewust heeft neergelegd tegen Biden, corrupte gouverneurs e.d, zodat nu de FBI, na het beslag leggen op deze gegevens, niet anders kan doen dan de ontdekte papieren, die zware criminaliteit aangeven van de democraten en de justitiële autoriteiten, te vervolgen. Zij hebben zich in de vingers gesneden, en niet zo’n klein beetje…

De strijdt van de Q forces gaat nog steeds door , maar nadert zijn einde.
Daarmee ook de ellende voor U , U opgelegd door een stelletje pedofielen en criminelen, die afgeperst worden en geen kant meer uitkunnen. Dat kunt U zelfs dagelijks in de tweede en eerste kamer waarnemen…..maar de een na de ander wordt ziek…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.