GESARA Inkomend!

De overstap naar het Quantum Financial System geeft JOU volledige controle over JOUW financiën. U zult niet langer worden belast met een bankbezoek, het maken van stortingsbonnen, geldopnames bij geldautomaten, financiële kosten en het instellen van beperkingen.

Alles is geautomatiseerd, uw bankrekening was digitaal – waarom zou u moeten wachten op een transactie? Waarom? Omdat ZIJ je geldverwerking in het systeemprogramma hebben uitgesteld, net zoals alles een programma binnenin heeft en we alle rode data (tape) eruit halen.

Met behulp van blockchain-technologie ondersteund door goud en zilver (niet hetzelfde als cryptocurrency die ZIJ promoten.) kan uw telefoon worden gebruikt met NFC (near field communicatie) om een betaling bij een winkelier te verwerken. Met verschillende opties digitaal & analoog (kaarten) komt de manier om toegang te krijgen tot UW geld bij de eindgebruiker terecht. Jij.

WWG1WGA

Kwantum gaan

De enige manier om je chakra’s te laten openen en goed te laten draaien, permanent op volle Quatum-snelheid, is door je zelfbeheersing te laten groeien.

Het is van vitaal belang dat we de verbinding tussen ons individuele energieveld en het collectieve energieveld van planeet aarde gaan begrijpen, dat ons verbindt met het universele krachtnetwerk van Licht.
Het licht dat Tesla ontdekte dat ons voorziet van gratis energie.

Wij mensen zijn gemaakt van energie, die door ons fysieke lichaam stroomt en om ons heen in een magnetisch veld, dat ons verbindt met alles wat is.
We verbinden ons met ons hart en onze geest en navigeren deze energieën door ons chakrasysteem.
Dit geniale systeem voorziet ons van een begeleidingscentrum om te begrijpen wat er in onszelf gebeurt en voorziet ons van onbeperkte data en levenskrachtenergie.

Terwijl we door deze energieën navigeren in het dagelijks leven, maken we gebruik van de informatie van energie van de mensen, plaatsen, situaties, voedsel en dingen waarmee we in contact komen om ons heen.
Vervolgens vertalen we de energie naar gedachten, gevoelens en gedragingen.

De lang verloren gewaande kennis van het aanboren van de veldinformatie van energieën onder en boven ons via de ether is de volgende stap in meesterschap.
De volgende stap in het herontdekken van oude kennis in de evolutie.

We lijken onze voorraad levenskracht te hebben verkleind en zijn afhankelijk van de kracht van het leven om ons heen, wat we de 3D noemen.
Deze dimensie wordt bestuurd en beschermd door het ego-Verstand dat gelooft dat het defect is, schulden heeft en afhankelijk is voor overleving en energie voor liefde, onderdak en voedsel.

Door je interne energieën te beheersen, zal je in staat zijn om door de 3D te breken en je open te stellen om de hogere energieën van de ether boven je en het aardraster onder je te ontvangen.
De vrije kwantumenergiezone waar je vaak high van kunt worden.

De aarde heeft een chakrasysteem dat gelijk is aan het menselijke systeem. Dit is wat ons via de geest en het hart met elkaar verbindt, met het Universum.
Het is als een natuurlijk wifi-netwerk met een onbeperkte gegevensbron.
Je verankeren in hoge vreedzame en onvoorwaardelijke liefdevolle energieën en collectieve oude archieven van kennis die we de 5D noemen.
Deze dimensie wordt bestuurd door je hogere Zelf, je goddelijke Geest, de oneindige Godbron in ons allemaal, die alles verbindt.

Door meester te worden van je eigen energie, breek je uit de zogenaamde 3D-matrix die je tegenhoudt in het enge ego-geloofsysteem.
Wanneer je leert hoe je het ego onder de knie kunt krijgen, word je je kwantum, hogere oneindige Zelf.

Je moet verklaren hoe je angsten, schaamte, schuld, illusies, ego’s gehechtheden, leugens, verdriet overwint, zodat er meer Licht van het kwantumveld in je veld kan komen.

Je moet een niveau van spiritueel begrip bereiken van elke gedachte en emotie van binnen.
Het verklaren van zuiverheid van intentie is hoe je je Duisternis overwint, hoe je de blokkade van specifieke chakra’s verwijdert.

Het loslaten van concepten van angst, schaamte en schuld is de poort naar het nieuwe begin met zoveel meer potentieel in het leven.
In principe moet je aangeven en handelen om elk specifiek blok te verwijderen om weer tot leven te komen.

En zo is het.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.