GTB nieuws 2 september 2022

 

Sept. 2, 2022
GTB 684.

DE MINISTER, DIE VERANTWOORDELIJK IS VOOR DE GEZONDHEID IS EEN CRIMINEEL EN MOET DOOR DE RECHTER VEROORDEELD WORDEN VOOR MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID.

Als je ziet hoe momenteel om gegaan wordt met de gezondheid van de burgers, dan lopen je de griezels over de rug.
Als een minister van gezondheid medicijnen gaat verbieden, die uitermate goed zijn, en wat bewezen is geworden door duizenden artsen, dat deze medicijnen ook ontzettend goed werken, dan is is hij crimineel bezig en verantwoordelijk voor alle doden, die ontstaan door de afwezigheid van deze medicijnen.

Alle rechters, die in processen dit beleid ondersteunen en deze minister en deze wetten of regels dekken, moeten vervolgd worden voor misdaden tegen de mensheid.
Dit, aangezien zij voorkomen dat mensen genezen worden door deze
Medicijnen. Dat de mensen met covid 19 genezen door het gebruik van de “IVERMECTINE”. En de. de HydroxyChloroquine in combinatie met Azithromycin en Zink, is algemeen bekend….!!!!

Wij moeten alle namen van mensen, die bij dit voorkomen van het inzetten van deze medicijnen helpen, noteren en als deze criminele organisatie is opgerold, voor het gerecht brengen.
De covid 19 is niets meer dan een zware verkoudheid/ griep die blijkbaar opgeroepen wordt door de het gouvernement geplaatste en in gang gezette 5G.

 

Griep

Bij elke griep sterven over de wereld gemiddeld elk jaar ca. 900.000 tot 1 miljoen mensen, die niet aan adequate medicijnen kunnen komen of te laat gebruiken en of door bijkomende oorzaken.

HET IS NOG NOOIT VERTOOND DAT DE REGERING GOED WERKENDE MEDICIJNEN GING VERBIEDEN. DAT IS NU WEL HET GEVAL.
ER ZIJN LANDEN. DIE DIT MEDICIJN, OF DEZE MEDICIJNEN STANDAARD INZETTEN, WAARDOOR HET GEMIDDELDE DODENTAL VEEL LAGER IS DAN DE LANDEN DIE HET GEBRUIK VAN DEZE MEDICIJNEN VERBIEDEN.

Derhalve is het bij de wilde knorhanen af, dat men in Nederland dit schandalige gedrag door politieke partijen, ministers en rechters tolereert.

ER MOET SNEL EEN EINDE GEMAAKT WORDEN AAN DEZE WAANZIN.
DOKTER ROB ELENS, GIJ ZIJT EEN GEZEGEND MAN EN DOET UW PLICHT ALS HUISARTS. U BENT EEN VOORBEELD VOOR TIENDUIZENDEN ARTSEN IN NEDERLAND. IK BUIG HEEL DIEP VOOR U, DAAR U ZICH NIET LAAT MISLEIDEN EN TEGENWERKEN DOOR EEN GECRIMINALISEERD GOUVERNEMENT….EN NIET WERKEND RECHTSSYSTEEM.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.