GTB nieuws 3 september 2022

Sept.3, 2022
GTB 685.

OOK DE GROTEN GAAN NAAR DE KLOTEN. ZIJ HEBBEN HUN GLORIE TIJD GEHAD. HET GEROOFDE GELD ZIJN ZIJ KWIJT.

In de USA hebben nu 46 van de 50 staten de uitslag van de verkiezingen 2020 ( Biden) ongeldig verklaard. Nog 4 en de zaak is helemaal rond. Zoals reeds gemeld is de Directeur van de FBI gearresteerd (C.Ray.) en wordt op dit moment verhoord. De cabal is met beide voeten vol in de Trap gesprongen, die de Q forces in Mar-a-Lago hadden neergezet.

Tal van beschermende wetten zijn door hen overtreden in het unieke, nog nooit vertoonde gebeuren van inval in een een ex presidential huis, om Trump een hak te zetten.

De gretigheid waarmee zij meenden listig gebruik te kunnen maken van een zwakheid van Trump werd hun downfall op dat gebied.
Het materiaal wat zij gevonden hebben en de in beslaggenomen data, stelt qua criminaliteit niets voor. Het leek zo, maar alle documenten waren reeds door Trump vrijgegeven voor publicatie, gedeclassificeerd.

Velen cabal leden zijn alweer de pier, tot en met de Biden admin., die in feite de opdracht heeft gegeven tot interventie en overval.
De foto’s, die men met het materiaal snel in elkaar gezet heeft, zijn geen geheime documenten.

HET IS EEN GROTE BLUNDER.

Ook zijn 71 congresleden de pier, Zowel van democratische als wel republikeinse zijde. Zij worden allen nu onderzocht door dezelfde FBI, die er nu wel voor zorgt geen stomme fouten meer te maken, want de grote “cabal” baas is weg.

Het Trump kamp viert feest. De grote komedie loopt op zijn eind.
Er blijven niet veel keuzes meer over voor de Cabal. De centrale banken in de wereld zijn nu allemaal onder controle van de White Hats gebracht.

Het Musk nieuwe satelliet systeem is gecompleteerd en is klaar om het nieuw wereld internet te scheppen, zonder het oude, onder controle staande, internet van de cabal. De China cabal heeft gedreigd deze Musk satellieten te vernietigen, dat is dus afwachten….

Ook het Quantum Financial systeem wordt nu geruisloos ingevoerd, waarop men bij transfers niet meer dagen op het geld hoeft te wachten met overboeken, maar de transfer wordt direct uitgevoerd in een blokchain constructie, die het. 100% beveiligd tegen Hackers en de transfer direct afhandelt..

De ware aard van de Ukraine wordt blootgelegd, doordat zij probeerden de atoom commissie te blokkeren bij de grootste nucleaire plant van Europa, die door hun bommen getracht was in elkaar te gooien. Er vielen zelfs nog bommen vlak bij, toen de commissie al bij de plant aanwezig was…..

Russisch gas wordt nog steeds volop geleverd aan Duitsland, die zijn volledige reserve al bijna vol heeft. Geen reden voor prijsverhogingen, ook hier wordt Europa door de Global Corporate Control flink mee belazerd, ten gunste van de companies, die ook nog subsidies van de Staat opstrijken….men is nu massaal aan het stelen, maar het is een stuiptrekking. Dat geld moeten zij straks weer terug geven aan de bevolkingen…

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.