zombie apocalypse

Het is een dynastie van het kwaad die zal worden ontmaskerd. Israël heeft al hun regeringen gearresteerd en zal in oktober stemmen.
Netanyahu zal de grote arrestatie zijn en het is voor het uitvoeren van 9-11. Hier wordt iedereen wakker van. Hij is de hoeksteen die het hele kaartenhuis naar beneden haalt. Hout! Kijk uit voor Queen om binnenkort het publieke oog te verlaten. Alle Royal Snakes zullen worden beëindigd in de hoofden van mensen. Dan zal je ook veel van de gekloonde entiteiten zien vertrekken.
Graaf dit, achter elk van deze kwaadaardige klootzakken zat een reptiel. De klooncentra bouwden klonen voor de Reptielen om in deze dimensie te controleren. Dus alle Avatars die door de Kwade wezens werden gebruikt, moeten worden beëindigd. Velen zijn al dood gevallen en er zullen er nog veel volgen. Alle Hollywood waren Stepford Clones.
De echte versies werden op ondergrondse bases genomen of uit het oog van het publiek verwijderd. Dit waren de contracten die ze moesten ondertekenen. “Verkoop je ziel aan de duivel”, was deze overeenkomst om door hen te worden gekloond en gebruikt. Daarom betekent het verwijderen van de ondergrondse bases en satellieten ook de constructie die de klonen in stand hield. De klonen zijn degenen die massaal sterven.

Zombies

De mensen die de prik namen, goed nieuws!
Het besturingssysteem dat is geïnstalleerd via de prik of de PCR-test, wordt opgebroken en vernietigd met de zonneflits. Dit is het computersysteem ontworpen door Deadly Gates, dat gevuld zal worden met plasma. Dit moet gebeuren zodat de White Hats de “Zombie” -apocalypsen kunnen stoppen. Ja, het is echt. Kijk op de CDC-website voor meer informatie.
De DS/ Cabal was van plan deze IT Cyborg-creatie te doen om de planeet te ontdoen van nutteloze eters, slaven te creëren en dominantie over de wereld te nemen. Daarom doodt het, met de “Zap” van deze kanonzon-ontploffing, de nanodeeltjes van het vormen van een geautomatiseerd controlesysteem dat de Reptielen zouden gebruiken om de controle over de mensheid over te nemen. Geloof je me niet?
Ga naar Walmart, een restaurant of een ander dichtbevolkt gebied en zet je Bluetooth aan. Het pikt hun ‘Western Medicine computerchip’ op. Daarom moeten we dit computersysteem vernietigen, daarom hebben we een zonne-explosie. Pas ook op voor het afsterven van de parasieten. Ze kunnen je ziek maken, dus begin met het nemen van je actieve kool.

Het is tijd

Het lijkt erop dat de Galactics/Space X/Space Force/BRICKS+/White Hats/Trump=JFK/en het leger klaar zijn om te rocken en rollen!
Ze gaan binnenkort de kill-schakelaar gebruiken. John MacAfee, een groot man, zit in een computerruimte die in een kooi van Faraday is gebouwd. Hmm, vraag me af wie het oude internet laat crashen? Hoi John, ga ervoor! Het leven is leuk. U kunt hetzelfde doen door folie en foliecontainers over uw apparatuur te plaatsen. Dit zorgt voor een gemakkelijke oplossing. Ik weet niet zeker of het zal werken, maar als het goed is voor computergenie John, dan kunnen wij het ook.
Bereid je voor en plan om iets te laten gebeuren om 18.00 uur, of ergens om 6.00 uur. het is oorlog, dus ik weet het niet precies. Wees gewoon klaar voor lichten uit en ervaar enkele hobbels op onze brug op weg naar vrijheid. Klaar, klaar, laten we dit doen!
6 gedachte over “zombie apocalypse”
  1. Ja dat vind ik ook wel.. Wat me wel opvalt is dat je lang moet wachten tot filmpjes openen en dat soort dingen.. Daar schijnt zo’n beetje last van te hebben ze geven het op Telegram kanaal ook aan.

  2. Klopt mijn internet valt soms ook gewoon uit! Ik dacht dat het aa. Mijn mobiel lag.. Had een nieuwe gekregen.. Helemaal geïnstalleerd en toen had ik hetzelfde. Dus ik was flink pist off! Weer mijn andere in gebruik genomen en is het het zelfde pfff splinternieuwe telefoon die ik nu over heb haha gelukkig koste hij mij niks. Maar Jah we krijgen straks een Quantum mobiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.