GTB nieuws 4 september 2022

Sept. 4, 2022
GTB 686.

OOK DE WHITE HATS EN Q FORCES HEBBEN ONDERSTEUNING EN SUPPORT VANUIT CHINA.

Dat is een goede zaak….de Chinese Ouderen (Chinese Elders) ondersteunen ons voor de goede zaak
Ook zij zijn een uiterst geheime club met onduidelijke doelen. Echter zij hebben de aarde lief en tolereren niet dat een bunch superrijken (de illuminati en alles wat daar achter zit) de wereld bevolking wil terugbrengen naar 500 miljoen en deze overlevenden in een slaven leven storten.

Daar zijn onder hun 10 miljoen leden 1,800.000 gangsters hebben en ca 100.000 professionele moordenaars en is de machtigste organisatie van heel Aziƫ.
Zij hebben de illuminati duidelijk gemaakt, dat zij te veel willen en dat zij dat de organisatie dat niet zal accepteren. De USA, die via Taiwan, de dienst uitmaakt in Japan heeft Japan in angst en beven laten doen wat zij wilden, door moord en corruptie.

Sinds de tweede oorlog hebben zij ca. 200 politici en zakenmensen om het leven gebracht, waaronder 4 Premiers; te weten Tanaka, Takachita, Ohira en Obuchi. ( hartattack veroorzakend oplossend gif.)
De Chinese Ouderen ( waaronder veel Japanners ) hebben de illuminatii ernstig gewaarschuwd daarmee op te houden en zij hebben hen een eenmalig ultimatum gesteld.

Zij, ( de Illuminati) moeten ophouden met moorden en doden anders zullen allen professioneel worden ge-elimineert.
Voor elke illuminati zijn er 10 professionele geroutineerde killers.

Ook vertelden zij, dat zij maar een keer waarschuwen…..!!!
Dat is duidelijke taal. Het blijkt dat de Chinese Ouderen beschikken over een lijst van 10.000 illuminati leden, waar ook de mensen van de Bilderberg groep, de Skull en Bones, de Jesuits, de CRF (Council of Foreign Relations ) en anderen bij horen, tot en met koningshuizen toe!

Dus links of rechtsom, de Illuminati kunnen geen kant meer uit. Vroeger hebben zij de Illuminatie gefinancierd, maar hun laatste verzoek om geldhulp voor 32 billioen dollar hebben zij hen geweigerd en daarmee de Illuminati financieel geblokkeerd. Zij staan schaakmat.

Het kan nu snel gebeurd zijn. Het hangt af wat zij nu doen in hun vertwijfeling. Mijns inziens denk ik, dat het geheel maximaal voor het eind van het jaar geregeld is…..

Maar het kan ook eerder zijn, einde herfst???? Who knows?????
Indicaties zijn overal, all over the place!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.