GTB nieuws 5 september 2022

 

Sept. 5, 2022
GTB 687.

IETS GROOTS STAAT BINNENKORT TE GEBEUREN. ER ZIJN TEKENEN AAN DE WAND, DE HELE WAND IS VOL DAARMEE….

Het Vaticaan heeft alle vaticaan related organisaties en gelinieerde companies opgeroepen hun reserve gelden direct over te maken naar de bank van het Vaticaan. Zij krijgen daarvoor de tijd van een maand vanaf 1 September. Dat betekend in feite dat de meestal Rothschild eigendommen uit hun handen genomen worden. Een aanzienlijk financieel verlies voor de zeer rijke illuminati families, voor zover zij al niet geplukt zijn.

Als je bij die grote rijke club van superrijken komt, krijg je een automatisch een account bij het Vaticaan en toegang tot alle rijkdommen. Geld waar je onbeperkt over kunt beschikken. Daartegenover staat, dat als je hun bevelen niet opvolgt je genadeloos vermoord gaat worden.

Deze organisaties, die satanisch gericht zijn, killen er op los. En dat doen zij zo verfijnd dat iedereen denkt aan een hartverlamming of een trombose of whatever. Meestal kortstondige ziekte genoemd.
Hier ziet men, als beminde gelovige, dat hun bazen ongeloofelijke medogenloze killers zijn en Lucifers aanbidders…..in plaats van gods vrezende heilige individu’s, waarvoor zij doorgaan…..

Maar dat wisten wij al van vroeger, toen zij miljoenen ongelovigen op hun heksenbrandstapels gooiden…..rivieren van bloed veroorzakend….
Waarvoor dit Vaticaan geld nodig heeft zullen wij niet weten, misschien later wel. Herinnert U zich, dat het Vaticaan volledig werd leeggehaald door de Q forces. Al het goud, zilver platina, kunst objecten en dergelijke zijn uit de tunnels, diep onder Vaticaanse grond verwijderd. Het geld, wat echter deze nieuwe “collecte” opbrengt, zal zeker gedeeltelijk nodig zijn om de Cabal momenteel uit hun financiële ellende te verlossen en ook misschien wel om een fake ruimte invasie te financieren.

Dit als laatste wanhopige poging om paniek te veroorzaken en er op los te killen. Of het ze gaat lukken????? ik weet het niet.
Er is nog een grote hoeveelheid mensen, die helemaal niet weten wat er speelt en alles wat hen niet paste als conspiratie praat opzij geschoven.
Die gaan zich rotschrikken. Zij hebben nog nooit gehoord van holograms en camera projecties in de lucht. Als die een engel in de lucht zien met vleugels, dan weten zij zeker dat zij kan vliegen. Anders zou zij geen vleugels hebben. Want engeltjes hebben vleugels, zij hebben nooit anders gezien of gehoord. En wonderen gaan er bij hen in als koek.

De Alien fake invasie is echter nu meer bekend geworden bij veel mensen.
Sinds dr. Carol Rosin, als rechter hand van Werner von Braun, Nazi man, Hitler boy en wetenschapper als hoofd van de NASA op zijn sterfbed in 1973 fluisterde aan dr. Rosin; “ en als eerste gebruiken zij de schurken staten als excuus, daarna de Russen, dan de terroristen, dan de meteorieten en als dat allemaal niet lukt, dan zullen als laatste een alien fake invasie produceren, dat is de laatste kaart, de allerlaatste poging om wereld hegemonie onder hun leiderschap te creëren, geloof mij maar!!!!

LAAT U NIET BANG MAKEN, HET ERGSTE IS ACHTER DE RUG EN ER WACHT ONS ALLEMAAL EEN GEWELDIGE ZORGENVRIJE TOEKOMST…

Zonder Rutte, zonder Kaag en zonder Hoekstra en Klaver!
Ook hier geldt ;. “Geloof mij maar….”

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.