“wereldwijde financiële reset” wordt voorbereid.

 

Zoals velen weten, zijn er op verschillende tijdstippen veel onheilspellende voorspellingen gedaan voor september 2022, volgens welke een soort van “wereldwijde financiële reset” wordt voorbereid. En zo gebeurde het gewoon zo dat de heilige katholieke kerk besloot om financiële zaken op orde te brengen alleen voor het Joodse nieuwjaar, dat op 26 september valt, en veel helderzienden worden geassocieerd met deze datum. We weten niet eens hoe we dit nieuws moeten interpreteren – de heilige vaders weten beter waar ze het geld moeten bewaren. 

De paus heeft naar verluidt burgers en bedrijven die door de pauselijke staat worden gecontroleerd, gevraagd om al hun activa die buiten het Vaticaan worden bewaard, terug naar zijn kluizen te brengen.

Hieronder vallen alle kostbaarheden die ze in buitenlandse kluizen of bankrekeningen bewaren, zoals goud, zilver, aandelen, obligaties, contanten en dat alles tot uiterlijk 1 oktober.

Velen associëren deze stap van de paus met een dreigende financiële – althans – ramp die alle activa buiten het Vaticaan wil redden.

Anderen zeggen dat het een zet van de paus is om de bank van het Vaticaan te steunen, die een daling van de contante deposito’s ziet in aanloop naar een strenge winter.

Meer specifiek beval paus Franciscus de Heilige Stoel en haar gelieerde entiteiten om alle financiële activa over te dragen aan het “Instituut voor Religieuze Werken” IOR (Instituut voor Religieuze Werken), algemeen bekend als de Vaticaanse bank.

De tekst van de paus, uitgegeven op 23 augustus, verduidelijkt de interpretatie van een paragraaf in de nieuwe grondwet van de Romeinse Curie, Praedicate Evangelium, gepubliceerd in maart.

Reset

Volgens de richtlijn van Francis moeten financiële en liquide activa die worden aangehouden bij andere banken dan de IOR binnen 30 dagen na 1 september 2022 worden overgedragen aan de Vaticaanse bank.

De IOR, gevestigd in Vaticaanstad, heeft 110 medewerkers en 14.519 klanten. Vanaf 2021 beschikte het over 5,2 miljard euro ($ 5,6 miljard) aan klantactiva.

Hoewel het gewoonlijk een “bank” wordt genoemd, is de IOR technisch gezien een financiële instelling, zonder filialen, die in Vaticaanstad werkt om diensten te verlenen aan klanten, waaronder de Heilige Stoel en gelieerde entiteiten, religieuze ordes, geestelijken, katholieke stichtingen en de Heilige Stoel de arbeiders.

De IOR zag het aantal klanten dalen met 472, van 14.991 klanten eind 2020 naar 14.519 in 2021. Bijna de helft van haar klanten in 2019 waren religieuze ordes.

Volgens het jaarverslag daalde de nettowinst van de financiële instelling met 19 miljoen dollar in 2021, van 44 miljoen dollar in 2020 en 46 miljoen dollar in 2019.

In zijn brief van 23 augustus zei paus Franciscus dat artikel 219, paragraaf 3 van het Predicaat Evangelium “moet worden geïnterpreteerd als te betekenen dat de activiteit van de vermogensbeheerder en bewaarder van het roerend erfgoed van de Heilige Stoel en de instellingen die verbonden zijn met het Heilige Hoofdkwartier is de exclusieve verantwoordelijkheid van het Instituut voor Religieuze Werken”.

Het decreet zal de instellingen van de Heilige Stoel, waaronder het Staatssecretariaat, dwingen hun financiële gegevens tegen eind september aan de IOR over te dragen. Het is bekend dat het ministerie van Buitenlandse Zaken rekeningen had bij Zwitserse financiële instellingen, waaronder Credit Suisse, waardoor de controversiële investering in gebouwen in Londen oorspronkelijk werd gedaan.

Artikel 219, lid 3 van de nieuwe tenure grondwet zegt:

“De uitvoering van de financiële transacties bedoeld in §§ 1 en 2 gebeurt via het Instituut voor Religieuze Werken”, de IOR.

Bron: soulask
2 gedachte over ““wereldwijde financiële reset” wordt voorbereid.”
  1. Vraag hoe kom ik in 5d en wat houd het in aangezien ook als je niet gevaccineerd bent er nano’s in je lichaam zitten hoe zit dat dan met mijn Dna en van anderen die niet gevaccineerd zijn?

    1. Ik neem zelf beschermmiddelen tegen de gevaccineerde mensen.
      Hier in dit artikel Hoe grafeenoxide, het gevaarlijke en niet nader genoemde ingrediënt in COVID-vaccins, uit het lichaam te verwijderen? kan je er over lezen wat je kunt nemen. Zelf bescherm ik mij met NAC en melatonine en vitamine D3 en quercetine en zink.

      Ik mediteer paar keer per week en raad je dat ook te doen en deze meditatie is wel een tip om te doen Meditatie om naar de 5de dimensie te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.