GTB nieuws 6 september 2022

 

Sept 6, 2022
GTB 688.

VEEL MENSEN HEBBEN NOG STEEDS NIET DOOR, DAT COVID 19 EEN
TRUC MET DE HOED IS om U te laten inenten.

WIJ GAAN FATSOENLIJK EENS KIJKEN.
Een virus is een dood ding en kan niet besmetten. Niet door de lucht ,niet door sputum. Waarom niet…?
Welnu een virus is een dood overblijfsel van een cleanings proces in het lichaam, wat afgevoerd wordt en niet kan besmetten.

ZIJ HEBBEN ZIJ ONS WEL WIJSGEMAAKT DAT EEN VIRUS KAN BESMETTEN, DUS IEDEREEN PRAAT ELKAAR NA. WIJ ZIJN ER AAN GEWEND, DAT VIRUSSEN BESMETTEN.

Wij geloven dat…. het is ons geleerd. Covid 19 is een besmettelijke verkoudheid, als U wilt een griep. Bacteriën, die het lichaam binnendringen, en het lichaam zelf weer verslaat en attacked. Soms duurt dat dagen en U voelt zich niet lekker, U voelt zich ziek.

U moet Uw handen wassen, logisch, maar ze niet te steriel maken… want de bacteriën aan uw handen daar bouwt U uw immuunsysteem mee op. Die heeft U nodig…..Gaat er een lichtje branden, waarom men die chemische hand reiniging aan U opdringt!!! Dan beperkt men via een monddoek/kapje ook nog de inname van zuurstof. Zuurstof die uw organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Een immuunsysteem heeft, zoals alles in uw lichaam, ook zuurstof nodig. De zuurstof inname wordt beperkt tot een niveau, waar mijnwerkers via een zuurstof alarm systeem, de mijnen direct uitgestuurd worden

Hier zie je dus het zwak maken van uw lichaam.
Dan heeft men PCR test, met rotzooi, die in uw lichaamsslijm wordt gewreven, vrij hardhandig. Deze wattenstaafjes zijn ingesmeerd met gif, meer dan 500x de wettelijk toegestane hoeveelheid. ( ook in de wattenstaafjes zitten nano particles met electrische circuits….., die U ook ziek kunnen maken. ). En dan gebruikt men een PCR onderzoek methode om vast te stellen of U besmet bent met het een of ander.

Want aantonen dat U covid heeft, kan volgens de maker niet, die zelf protesteerde tegen het gebruik van die test. En daarom werd hij vermoord. De test, daar kon men naar wens altijd besmettingen van iets aantonen, mits U maar genoeg cycles gebruikte. Meer dan 40 cycles was altijd raak, minder dan 20 was niet raak.

HET COVID VIRUS KAN NIET AANGETOOND WORDEN, WANT HET BESTAAT NIET. DAT IS NAMELIJK NOOIT BEWEZEN…  DUS DAT KAN NIET….

Dan is verspreiding van de covid niet gebeurd via de mens maar via de 5 G frequenties, die men over de wereld activeerde en weer uitzetten., die uw lichaam qua frequentie activeerde om ziek te worden en zo de intense leugen, dat U “ besmet” was met covid zogenaamd te bewijzen, door een pcr test, die 98% valse uitslagen gaf.

Zo was de cirkel rond en had men al voldoende gebruik gemaakt van het angst wapen, zodat men iedereen opjoeg om te worden ingeënt, met zelfs dodelijke serums , die die uitwerking op korte en lange termijn kan veroorzaken.. EN DAAR GING HET OM. DE MENSEN UITDUNNEN VIA INJECTIES ( uitspraak Bill Gates).

De doctoren bedreigde men met uitsluiting als zij genezende medicijnen voorschreven. Daartoe werden deze medicijnen verboden en van de markt gehaald.
Mijn eigen arts weigerde mij uit voorzorg deze medicijnen te geven maar ik liet mij niet op den kop zitten. Ik heb nooit mensen op mijn kop laten zitten…..dus….vele wegen leiden naar Rome….
Ik heb die medicijnen al twee jaar in de kast staan, voor het geval dat….

Mijn handen weinig gereinigd, monddoekjes nooit opgedaan, 2 keer een gedwongen test voor wangslijm ondergaan, wegens vliegen, en verder niet ziek geweest….mijn immuunsysteem is nog 100% in tact….
LAAT U NOOIT MEER INENTEN, WANT ZIJ ROTZOOIEN ER MEE…

GTB. ps. ; ik ben geen arts en geen verpleger….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.