GTB nieuws 7 september 2022

Sept. 7, 2022
GTB 689. 2/2

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD — vervolg.

Zoals reeds gemeld zijn de zuiveringen bij de NATO begonnen. Het hoofdbestuur is naar huis gestuurd. NATO bestaat bij uitstek uit Cabal leden.
Deze zuiveringen vinden ook plaats in het Vaticaan en op meerdere. Plaatsen in Europa en Amerika. Zelfs in China vallen nu ook in plaatsen als Ghuanzhou en Chengzhen mensen uit flats. In navolging van Changhai. Geheime diensten melden dat President Xi Ping van China streeft naar het opheffen van de CCP en het teruggeven van de Power aan de plaatselinge bevolkingen en ook daardoor streeft naar een vreedzame her vereniging met Taiwan. Of hem dat lukt is afwachten, maar het heeft de steun van de White Hats.

Mikhail Gorbachev is overleden. Hij werd in Rusland gezien als een verrader, maar het Westen droeg hem op handen omdat hij het programma van de Cabal ( Rockenfellor en Rothschild) uitvoerde. Perestroika en Glassnosz waren begrippen, die hem door de Cabal kliek aangereikt werden….

In Rusland ongeliefd omdat bij de saamhorigheid en het verbond van 70 volken op spel zette. Putin tracht nu deze saamhorigheid weer op te bouwen langs vrijwillige weg. Het was ook de reden dat er niet veel grote jongens uit het Oosten op Gorby’s begrafenis aanwezig waren…..

Ook zuiveringen bij de MI6, de geheime dienst van Engeland.
De secretaresse van de baas van MI6 ( mevr. C. ..) werd vermoord, zogenaamd zelfmoord, maar het lijk werd verbrand voordat er een onderzoek kon plaats vinden….dat is gebruikelijk, als er iets niet klopt. Zie de lijken van Gadaffi, Osama Bin Laden ( die al tien jaar eerder door een zware longontsteking overleed) en Saddam Hoessein….
Waar de Cabal het voor het zeggen heeft gaat het geboorte cijfer terug.

Als voorbeeld Zuid Korea, geboorte cijfer 0,81% (dat betekend dat de volgende generatie wordt gehalveerd). Echter Noord Korea heeft 1,9%
Het grootste geboorte percentage is in Israël, per 1 vrouw 3 kinderen gemiddeld. Maar dat is ook een gevolg van alle oorlogen….

Holocaust en dergelijke…. de natuur reageert mee….
De laatste tijd zijn er steeds meer zicht meldingen betreffende ufo’s.

Een teken aan de wand dat er iets broeit. Hou de tank vol en zorg voor voldoende overbruggingsrijst. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

WIJ ZITTEN IN DE EINDFASE, HOU DE RIDDERHELM NOG EVEN OP, ZODAT DE NEUS KLEP NAAR BENEDEN GEKLAPT KAN WORDEN….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.