GTB nieuws update 6 september 2022

Sept. 6, 2022.
GTB 689. ( 1/2 )

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
DE AFBROKKELING VAN HET KHAZARIAANSE RIJK….

Rijk zijn zij niet meer. De khazarian Maffia probeert nu overal geld vandaan te pulken, maar het lukt hen niet.
Het NATO bestuur is nu uit elkaar aan het vallen. Reden daarvan is dat de Malthezer Ridders ( de kern van de Khazarians) in tweespalt zijn. De een is de slechte Kern van de Khazarians en de ander steunt nu het Trump kamp/ de Q forces.

De geldschraping geschiedt via het Vaticaan waarvan de meeste leiders, de slechte kant van de Khazarian Maffia vertegenwoordigen.
In geheime dienst kringen MI 6 , Mossad en dergelijke spreekt men over komende 9/11 achtige en Chernobil achtige gebeurtenissen die de Khazarians plannen. Men denkt hier aan sept 8, Sept. 11 en Sept. 23.. Ook heeft men geld nodig, daar Sept. 30 een erg belangrijke betaling dag is voor de USA corporation.

Men verwacht grote onrust en oproer van de bevolking in de westerse Cabal gebieden, daar de niet levering van Russisch gas en Olie de westerse industrieën en daarmede de economieën giga klappen geeft.

Ook is ondertussen bekend, dat een Russische onderzeeër een pijplijn van Algerije naar Frankrijk kapot gevaren heeft.
Alleen al in Engeland zijn de elektrisch prijzen zo hoog gestegen, dat 60% van de Engelse industrieën zullen moeten sluiten.

Engeland heeft daarom al besloten in dat geval eerder over te gaan op Tesla gratis Energie. ( Dus tot nu houden zij het nog steeds weg, de smeerlappen, gtb.). Er zijn al apparaat velden gebouwd en klaar( foto’s) om dit te verwezenlijken en zodoende de economische catastrofe te voorkomen. Doch op het vaste land van Europa zijn zij nog niet zover. Zij hebben die Tesla velden nog niet gebouwd. ( Dat is logisch want zij zijn de bakermat van de khazarian maffia, die de elektriciteit gebruikt voor uitmelken van de bevolking…..dus geen gratis schone Tesla Energie wat al 100 jaar voor ons wordt weggehouden)

Verder ontdekken nu de meeste landen, dat Rusland aan de goede zijde van de mensheid staat en zijn militaire macht inzet, om de Khazarian Maffia / NATO te verslaan. U ziet ook de vertwijfelde pogingen van de landen in het Westen om steeds maar weer gelden over te maken naar de Ukraine….(wij moeten dat uitpluizen, want is een manier om ook zakken te vullen.)

De Liberale Totalitaire Regiems van de westerse landen zijn aan het wankelen omdat de bevolkingen wakker aan het worden zijn en het verzet tegen allerlei vreemde “liberale” onderdrukkende maatregelen steeds groter wordt.

De Mossad beschikt over een databank met pedofielen informatie ( daar heb je het weer , gtb) over de meeste leiders van de Europese Unie…

(gtb; ik heb U al regelmatig verteld, dat de meeste leiders een pedofiele achtergrond hebben, anders zitten zij niet op die plaatsen. Zij moeten immers afpersbaar zijn, zodat zij de bevelen van de Khazarian Maffia rücksichtsloos en blindelings opvolgen.—- welnu kijk naar de hardnekkigheid van Rutte en zijn club. Zij zijn niet weg te branden..

Daar moet de bevolking iets aan doen….)

Wordt vervolgd GTB

 

Burgerlijke ongehoorzaamheid; want je kunt het spelletje niet veranderen door je aan de regels te houden – Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.