GTB nieuws 9 september 2022

 

Sept. 9, 2022
GTB 691.

DE QUEEN IS DOOD, LEVE DE QUEEN!!!!
OPERATION LONDON BRIDGE OP VOLLE TOEREN…

Over de doden niets dan goeds. Maar ik kan hier niet positief zijn, als ik volledig ben beïnvloed door de verhalen van jachtpartijen, gedroogde afgesneden geslachtsorganen aan de wand en het naakte jongetje, de tiener, die trachtte te ontsnappen via geknoopte lakens vanuit de vierde verdieping van Buckingham palace. OF HIJ DOOD GEVALLEN IS, WEET IK TOT OP DE DAG VAN VANDAAG NIET. Heeft U dat toevallige filmpje ook gezien van die twee Zweedse toeristen…

IMG_7963  <-Hier via de link het filmpje

Hij, neem ik aan was een misbruikte tiener, die zijn vrijheid zocht, door uit het raam te klimmen.
Geen woord in de pers, geen onderzoek, geen verklaring. Niets van dat alles, wat ons eigenlijk had moeten bezig houden. Waarom is dat op malle fronten stil gebleven, tot aan de justitie toe..????

Ook de opname van de ogen van de Queen, waar de pupillen veranderden in rechtopstaande spleten, een lizard eigen..
Al die verhalen en veronderstellingen….. zoals de rituele moord op Diana en de krokodillen tranen van Buckingham Palace, de mededelingen van de White Hats, die haar tien jaar geleden om poolden en in het Q kamp trokken.

De geruchten, dat zij via haar functie van hoogst geplaatste van het het Britse Imperium tot haar 86 levensjaar de Cabal kliek zogenaamd leidde, geven mij geen moed iets positiefs over haar te melden.

Insiders vertelden dat zij een repto was van buitenaardse oorsprong.
Het gaat mij een beetje ver, maar die verhalen passen wel in het geheel.
OPERATION LONDON BRIDGE IS IN VOLLE GANG.

In ieder geval is een symbolische illuminati en cabal leidster heen gegaan.
Insiders melden dat zij al meer dan twee jaar dood was en stiekem weggemoffeld werd en vervangen door een dubbelgangster, die echter niet zo krom was en ook 6 cm kleiner…..

In ieder geval was het duidelijk, dat het Britse koningshuis imperium uit elkaar gevallen was…. en geen kracht meer bezat. Ook zal het geen grote hulp zijn geweest voor de White Hats als 86 jarige. Dan heb je je leven gehad. In ieder geval werd zij als stoorzender al tien jaar geleden uitgeschakeld….

Ik herinner mij de rillingen over mijn rug toe wij als gezin onze huurauto parkeerden op de kleine parkeerplaats voor Balmoral. Er waren bijna geen bezoekers, maar wij kregen toch een beperkte rondleiding.

De satanische symbolieken staarden mij met hun dode ogen aan , zowel buiten als binnen. De zaal vol met grote geweien van gedode edelherten hielp ook niet mee. Alles oud en muf, niets fris en vrolijk….. Ik ben geen jager, maar een waarnemer. Ik zie graag levende dieren in het wild…

En geen geweien of gedroogde geslachtorganen aan de wand…
De mensen treuren om het heengaan van hun koningin, terecht, het is altijd een “ grote gebeurtenis” Het sterft van de symbolieken

“LEVE DE KONINGIN”, maar dood is dood, iets wat ons allemaal overkomt en.  “dood” gewoon is.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.