GTB nieuws 10 september 2022

Sept. 10, 2022
GTB 692.

DE REPTO’S VOLGEN ELKAAR OP DAT IS ALTIJD ZO GEWEEST.

One picture. One thousand words. King Charles of England with Sir Evelyn de Rothschild.

Nu eindelijk is Charles aan de beurt. De Queen heeft hem steeds geblokkeerd maar dat is nu voorbij. Er loopt in Brussel nog een proces over rituele slachtingen uitgevoerd door leden van koningshuizen in Europa. 5 hoge rechters zijn erbij betrokken. Ik vraag me af wanneer zij, de eliten, dat kunnen stoppen. In Nederland zou dat allang gestopt zijn… Maar ja, de schijn moet opgehouden worden in Brussel, dus het zal nog wel even duren.

Los daarvan is Charles gesignaleerd tientallen jaren terug bij een satanische rituele slachting van een kindoffers voor Lucifer. Getuigen hebben dat al verklaard.
Men beweerd, dat dat de reden is waarom Harry met zijn Megan er vandoor is gegaan. Maar Megan is ook op film als een kloon getoond, die doet alsof zij niet weet waar zij is. Geruchten, halve en hele waarheden….Hopelijk krijgen wij het nog uitgelegd.

 

Ondertussen vliegt Jetten naar de States, hij doet of hij niet gemist kan worden, maar tot nu toe heeft die puber nog niet iets zinnigs gezegd. Laat staan zinnige maatregelen genomen.
Zij vluchten weg, omdat zij anders aan de mouw getrokken worden.
Het zijn angsthazen, die zich verbergen, als het gaat spannen.
Dat noemen zij dan voorzichtig in de wandelgangen “tactisch handelen.. ”Wat hebben wij toch een flapdrollen in de regering.”.

Wat zij ons tot nu toe geflikt hebben is niet te beschrijven en het is bijna niet te geloven. En ze gaan maar door, alsof er niets aan de hand is.
Ja, Rutte zei het al ;
“WIJ GAAN DOOR TOTDAT HET VOLK HET GENOEG VINDT”

Maar het volk geniet van het zonnetje en heeft zich van die corrupte club afgekeerd, in de veronderstelling dat zij vanzelf wel zouden stoppen met die onzin. Maar dat is niet zo… Want zij bepalen het helemaal niet. Hun WEF bazen laten dat niet toe. Zij moeten doorgaan totdat zij gestopt worden door het volk.

WELNU, DAN IS HET NU TIJD OM HEN TE STOPPEN. LUISTEREN ZIJ NIET OP 18 september, DAN MOET NEDERLAND IN EEN LANDELIJKE ALGEMENE STAKING GAAN. EEN TOTALE STAKING… EEN PLAT LEGGEN VAN VERVOER, VAN WERK, VAN ALLES WAT MAAR PLAT GELEGD KAN WORDEN….DE HAVENS, DE VLIEGVELDEN, DE GEMEENTEN, DE SCHOLEN, DE WERKPLAATSEN, DE ZORG, DE ZIEKENHUIZEN, DE BRANDWEER, DE POLITIE, DE ROMEO’S, HET LOKALE EN HET PROVINCIALE GEZAG, DE BELASTINGDIENSTEN, DE JUSTITIE..
ALLES MAAR DAN OOK ALLES…..
DAN IS HET “BEURT”, HELEMAAL “BEURT”, DAN STOPT DE GEUR VAN VERDERF DIRECT….!

En Nederland is eindelijk bevrijdt, bevrijdt van de geest van dictatoriale onderdrukking en vernietiging….van land en cultuur…..

GENOEG IS GENOEG….!!!!!

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.